Frontendutvecklare till växande entreprenörsverksamhet

Extrapreneur logo

Extrapreneur

IT-tjänster och IT-konsulttjänster
Se andra roller på Extrapreneur
Samhällsnytta
Främjar mångfald
Göteborg, Norra Liden 2B • 0-3 distansdagar
Göteborg, Norra Liden 2B
0-3 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Frontendutvecklare med innovativ ådra och kunskaper inom Typescript eller Javascript till genuint och öppet bolag med äkta entreprenörsanda. Bli en del av gänget som bidrar till kunder under hela IT-resan, från idé till färdig produkt.
Extrapreneur är bolaget med hjärtat på rätt ställe som hjälper kunder inom tre kompetensområden: ledning, utveckling och testning. Nu söker de flera duktiga och erfarna utvecklare med gedigna frontendkunskaper som vill vara med i uppstarten av företagets Göteborgskontor och få chansen att påverka riktningen framåt.

Ditt jobb på Extrapreneur

Teambild Extrapreneur
Som frontendutvecklare hos Extrapreneur kommer du först och främsta få arbeta i Typescript eller Javascript, men även HTML och CSS om du är bevandrad i dessa. Vilka tekniker du arbetar med beror också på vilka uppdrag som är aktuella och vad kunden önskar för kompetens. Hos Extrapreneur är det A och O att prioritera sina anställda och alltid se till sina konsulters bästa genom att välja uppdrag utefter individens kompetenser, behov och intressen. Kommer du in med gedigna kunskaper i andra typer av frontendspråk och är öppen för att lära dig nya tekniker och utvecklas som utvecklare så finns det utrymme att utforska marknaden och verkligen hitta rätt uppdrag.

I din roll kommer du ofta sitta ute hos kund i olika konsultuppdrag, och därmed jobba med flera olika tvärfunktionella team och projekt. På hemmaplan hos Extrapreneur kommer du tillhöra bolagets Digital Creators och oavsett i vilket uppdrag du sitter kommer du alltid få stöttning från dina närmsta Extrapreneur kollegor Eduardo, Frida, Sara och Daniel men även Linda, Peter och hunden Charlie.

Det här sticker ut med oss

Extrapreneur – Think Contribution
Extrapreneur är ett konsultbolag sprunget ur en inkubatorverksamhet som startades för 10 år sedan och som sedan dess har vuxit från idé till stabilt bolag. Vad som låg till grund för uppstartsverksamheten då genomsyrar fortfarande bolaget vilket är viljan att samla bra människor som har driv, nyfikenhet, rakhet och föredrar samarbete som gemensam nämnare. Det är med dessa värderingar som bas som VD’n Peter byggt upp Extrapreneur tillsammans med de människor som delar visionen om att skapa stolta medarbetare och imponerade kunder.

Förmåner

Frukt
Det finns alltid frukt och annat snacks tillgängligt att ta under arbetsdagen.
Försäkring
Som anställd hos Extrapreneur täcks du av ett försäkringspaket där bland annat sjukvårdsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring ingår.
Mentorskap
Mentorskap är en naturlig del av Entrepreneurs onboardingprocess av nyanställda och sköts ofta av en teamlead.
Resor
Extrapreneur som bolag gör två konferensresor tillsammans varje år. En långweekend någonstans i Europa och en kort weekend i Sverige. Det anordnas även en skidresa under vinterhalvåret som är frivillig att delta på.
Cykelparkering
För dig som cyklar till jobbet finns möjligheten att parkera både utanför kontoret och inne i byggnaden.
Utbildningsplan
Extrapreneur jobbar aktivt med kompetensutveckling av sina anställda och välkomnar alla typer av initiativ och utbildningsmöjligheter.
Friskvårdsbidrag
Hos Extrapreneur får du ett friskvårdsbidrag på 4000kr
Utrustning för hemmakontoret
För dig som jobbar mer hemma har du möjligheten att få utrustning som skrivbord, stol, skärm, etc. så du kan utföra ditt jobb på bästa sätt.

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i den här rollen bör du har par års erfarenhet som frontendutvecklare, god vana av utveckling i Typescript eller Javascript och en grundläggande förståelse för andra typer av frontendtekniker.
Personliga egenskaper
Extrapreneurs verksamhet präglas av en öppenhet där individen står i fokus och alla ses som ett stort bidrag, oavsett vem man är. Så viktigast är inte hur du är som person utan att du är nyfiken, gillar att samarbeta och har en vilja att bidra till kunder och kollegor i ditt dagliga arbete.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Extrapreneur logo

Extrapreneur - Göteborg

extrapreneur.se

Jobba på Extrapreneur

IT-konsulten Frida. VD:n Peter och hunden Charlie berättar hur det är att jobba på Extrapreneur!

Hållbarhet

Miljöval
Hos Extrapreneur, både i Göteborg och Malmö, uppmuntrar man till kollektivt resande, både i form av kollektivtrafik men också gemensamt åkande med bil ifall man ska åt samma håll. Här har man även köpt in några elbilar med syftet att de anställda ska kunna testa hur det är att äga en elbil och inspireras att skaffa en egen. Utöver detta prioriteras tåg som transportmedel vid längre resor, i den mån det är möjligt, och man gör sitt bästa för att källsortera allt material från kontoren på bästa möjliga sätt.
Mångfald
Hos Extrapreneur strävar det efter att ha en så bra blandning av människor som möjligt, gällande exempelvis kön, ursprung och kulturer. Idag har de en blandning av kvinnor och män som ligger på ca 50/50 i både Göteborg och Malmö. De har även ett brett åldersspann där den yngsta är 23 och den äldsta 63, ett spann som både ger bolaget en mängd olika erfarenheter men som också gör att alla som kommer in i bolaget kan känna sig representerade. Det är A och O hos Extrapreneur är att det ska finnas utrymme för alla personlighetstyper då affärsmodellen bygger på individen och man ämnar att skapa en arbetsplats där alla platsar in oavsett hur man är. Extrapreneur är även stolt arbetsgivare åt flera eldsjälar som är involverade i både Pink Programming och Tjejer kodar. Båda organisationerna jobbar aktivt för höja antalet tjejer, transpersoner och ickebinära som jobbar med programmering för att kunna öka mångfalden inom branschen. 
Samhällsnytta
Think Contribution finns i Extrapreneurs DNA och därmed jobbar de mycket med att utveckla personer som är nyfikna och kan bidra till nya initiativ, både internt och externt. Ett innovativt och än så länge lyckat projekt som Extrapreneur skapat är Extrabron, ett eget utvecklingsprogram. Efter att ha identifierat att företag, kunder och regioner verkligen behöver kompetens men har svårt att hitta den, trots att skolor spottar ur sig bra nyexade individer, startade man ett projekt som ämnar att fylla gapet mellan skolan och arbetslivet och lösa den kompetensbrist som finns i branschen. Detta gör man genom att plocka in nyexade individer från yrkeshögskolor och universitet och sätter in dem i ett internt traineeprogram på 6-9 månader. Där får de delta i skarpa projekt, bygga erfarenhet samt skaffa sig en generell arbetslivserfarenhet genom att lära sig arbetsrutiner, kontors kutym och liknande. I programmet utbildas individerna mot specifika bolag och organisationer med målsättningen att de ska kunna leverera från dag 1 hos den tilltänkta arbetsgivaren när de väl är färdiga. I dagsläget har Extrapreneur nio stycken individer involverade i programmet.

På externt håll försöker Extrapreneur bidra till samhället på flera olika sätt, bland annat genom att skänka pengar till välgörenhet, involvera sig i organisationer som gynnar specifika grupper i samhället, som exempelvis Småföretagarnas Riksförbund och Pink Programming och givetvis ständigt uppmuntra till initiativ och ge drivna initiativtagande människor nya möjligheter.

Personlig utveckling

Extrapreneur anser att deras konsulter är den finaste tillgången och därför jobbar det hårt för att ge dem de bästa förutsättningarna att lyckas, men också utvecklas. Från start jobbar de med vad de kallar kompetensresan som är tydligt definierad och drivs av individens personliga intressen och önskemål och utförs genom kurser, internutbildningar, cerfiriferingar och annat. Utveckling sker både på individ och teamnivå och det hålls alltid en tät dialog kring kompetensresan och hur den kan bli så bra som möjligt.

Onboarding för nyanställda är en naturlig del i Extrapreneurs processer och något man prioriterar för att den anställde ska få en så bra start hos bolaget som möjligt. Man får alltid ett varmt välkomnande av sina kollegor och sitt team, en ordentlig genomgång av företagets processer och praktiska delar, och dessutom får man en lite välkomstpresent. Under första tiden stöds man dessutom extra mycket av sin teamlead som finns som mentor och bollplank när det behövs.

Kontoret

Entrepreneur kontor göteborg
Entrepreneurs kontor ligger på entreplan på Norra Liden 2B på Kungshöjd i centrala Göteborg. Med fina vyer ut mot Stenpiren, hamninloppet och Lindholmen på andra sidan, sitter 4 personer stationerade, med kunskaper inom olika typer av utveckling, i ett litet men mysigt kontor, med två mindre kontorsrum och en lite större allmän yta. Hit tillhör även 3 andra anställda som jobbar mer på distans.

Kontorets centrala läge gör det lätt att ta sig till jobbet, särskilt om man åker kollektivt. Med gångavstånd till Domkyrkan, Stenpiren och Järntorget kan man snabbt och smidigt ta sig vidare till flera olika delar av stan. Kontoret är även lätt att nå för den som kör bil.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.