Job listing cover image

Frontend-utvecklare inom React till teknik- och designbyrå

Q

QueensLab

Teknik och designSe andra roller på QueensLab
Främjar mångfald
Göteborg, Västra Hamngatan 11 • 0-4 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en erfaren frontend-utvecklare med bra koll på React? På QueensLab blir du del av ett prestigelöst och stöttande bolag som strävar efter att ligga i framkant inom både teknik och design.
QueensLab är ett modernt och nytänkande bolag vars mål är att brygga gapet mellan utveckling och design. Genom att kombinera stimulerande projekt med utmanande teknik skapar och utvecklar vi framtidens kreativa lösningar. Nu söker vi dig – en frontendutvecklare med förkärlek för React som vill vara på en plats där du får stort utrymme att vara kreativ.

Ditt jobb på QueensLab

Team

Team member
Adam
Chief Design Officer
Candidate
Du?
Frontendutvecklare
Team member
Magnus
Interface Developer
Team member
Andreas
Utvecklare
Team member
Victoria
Utvecklare
Rollen som frontend-utvecklare präglas av både konsultuppdrag och inhouse-projekt. Du kommer att komma med idéer till kund, lyssna in dennes behov och väva ihop detta till en snygg leverans. Din arbetsdag är mer teknisk än designmässig och med ett tydligt fokus på React.De flesta av uppdragen på företaget är tvärfunktionella vilket betyder att du kommer jobbar med flera olika team. Detta ger dig möjligheten att utvecklas med och backas upp av duktiga kollegor inom både utveckling och design. Några av de kollegor du gör sällskap med är Adam, Victoria, Andreas och Magnus.På QueensLab blir du en del av ett snabbt växande företag som satsar mycket och strävar efter att ligga i framkant inom både teknik och design.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi ser helst att du har jobbat åtminstone tre år inom React och minst sju år som frontend-utvecklare. Du kan och förstår omkringliggande koncept som GIT och agila processer. Du får gärna ha koll på DevOps, och erfarenhet av AWS är en fördel och du behärskar det svenska språket flytande.
Personliga egenskaper
Utöver din tekniska skicklighet söker Queenslab dig som är nyfiken, prestigelös och trygg i din kompetens så du kan ta dig an de mer utmanande projekten. Precis som gänget på QueensLab anser du att ett starkt team är nyckeln till framgångsrika projekt.
Intresserad av tjänsten?
Q

QueensLab - Göteborg

queenslab.se

Jobba på QueensLab

Daniel som är utvecklare berättar hur det är att jobba på QueensLab.

Hållbarhet

Miljöval
QueensLab källsorterar på alla sina kontor. De väljer också att prioritera resor med tåg om digitala möten inte är ett alternativ.
Mångfald
QueensLab jobbar aktivt för en bra mix av både etnicitet och kön inom företaget. Könsfördelningen ligger på 70% män och 30% kvinnor, något som QueensLab aktivt jobbar med att balansera genom riktade rekryteringskampanjer och samarbeten med organisationer som Women in Tech och Tjejer som kodar. På bolaget värdesätts kompetens framför allt annat, och varje individ välkomnas oavsett bakgrund. QueensLab är fast övertygade om att en mångsidig arbetsstyrka inte bara förhöjer arbetskulturen, utan också ökar lönsamheten och bidrar positivt till samhället. För att säkerställa en positiv arbetsmiljö genomförs regelbundna medarbetarundersökningar. De anställdas åsikter och förslag tas på allvar och lyfts fram under ledningsgruppsmöten, där strategier för förbättringar och utveckling diskuteras. På så sätt försäkrar sig QueensLab om att vara en plats där varje medarbetare känner sig värderad och inkluderad.

Personlig utveckling

På QueensLab är kompetens- och personlig utveckling en prioritet. Varje vecka anordnas "InLabs" – 2-4 timmars sessioner där medarbetare fokuserar på att fördjupa sina kunskaper inom specifika teknikområden. Det är inte bara en chans att skärpa tekniska färdigheter, utan även en möjlighet att utforska och definiera olika karriärbanor. Med stöd av individuella utvecklingsmöten, som hålls var sjätte månad, kan anställda navigera mot nya roller eller större ansvarspositioner. Denna kultur av ständig lärande och utveckling har möjliggjort för många inom QueensLab att framgångsrikt stiga i graderna och anta ledande roller, vilket bevisar InLabs betydelse i att skapa en miljö där talang och ambition frodas.

Det här sticker ut med oss

Känner du för lite omväxling eller vill du fly Sveriges gråa väder? QueensLab erbjuder nu möjligheten att jobba från vårt nya kontor i soliga Lissabon, Portugals pärla. En perfekt chans att ladda batterierna!

Arbetsplatsen

QueensLabs kontor Göteborg utifrån
QueensLab har sitt huvudkontor på den centrala adressen Västra Hamngatan 11 i Göteborg, mitt emot Domkyrkan. Utspritt på två våningar sitter 47 stycken anställda i öppna kontorslandskap med gott om plats och fin utsikt över staden.Från kontoret har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Kollektivtrafiken ligger ett stenkast från kontoret och närheten till Göteborgs centralstation gör det enkelt att pendla till och från jobbet med tåg. Området runt kontoret erbjuder mängder med trevliga lunchrestauranger. För dig som hellre tar med dig matlåda finns en stor öppen lounge yta med kök på kontoret.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86