Job listing cover image

Frontendutvecklare med passion för design till familjärt bolag

F

Factoringgruppen

Finanstjänster
Göteborg, Lyckans väg 2 • 0-2 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Frontendutvecklare med passion för design och UX till ledande factoring- bolag. Bli en del av ett ambitiöst och lättsamt gäng, där arbetsdagen mycket väl kan avrundas med en omgång Mario Kart eller en spontan after work.
Factoringgruppen är ett bolag som står i branschens framkant när det gäller finansiella lösningar. Genom att kombinera avancerad teknik med en djup förståelse för mänskliga behov skapar man skräddarsydda digitala lösningar som förvandlar och förenklar affärsprocesser.Nu söker man dig – en självständig och innovativ frontendutvecklare som har en genuin kärlek för design och UX, och som trivs på en familjär arbetsplats.
Som frontendutvecklare kommer du att spela en central roll i att definiera och implementera arkitektur för Factoringgruppens användarvänliga lösningar. Du kommer att vara del av ett team med en lång historia av att skapa smarta verktyg och skalbara lösningar för bolagets anställda och kunder. Du kommer också ha en aktiv roll i att omvandla idéer till konkret teknisk implementation, alltid med målet att skapa lösningar där det digitala möter det mänskliga på ett harmoniskt sätt.Du jobbar tätt ihop med devteamet som idag består utav fullstackutvecklarna Petter, Jonas och David. Ett nära samarbete med bolagets marknadsavdelning och den digitala försäljningsavdelningen väntar också.Factoringgruppen har fasta distansdagar på måndagar och tisdagar (för den som vill). Övriga dagar befinner sig medarbetare fysiskt på kontoret som ligger centralt beläget vid den idylliska Näckrosdammen.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att trivas och lyckas i rollen bör du ha åtminstone tre års gedigen erfarenhet av att utveckla i React.js och Typescript. Att du älskar UX och har ett skarpt öga för design är avgörande. Därtill ser Factoringgruppen att du behärskar Figma och är skicklig på att förstå, bygga och utveckla API:er.
Personliga egenskaper
Bolaget ser gärna att du är en person som kan arbeta självgående, är kvalitetsmedveten och kan identifiera när något är "good enough". Ditt sociala sätt kommer att värderas högt, särskilt då man har ett nära och familjärt arbetsklimat. Om du dessutom är nyfiken, kommunikativ och har lätt för att ta för dig kan du mycket väl vara en bra match för Factoringgruppen.
Intresserad av tjänsten?
F

Factoringgruppen - Göteborg

factoringgruppen.se

Jobba på Factoringgruppen

Produktchefen Erik och marknadsansvarige Johanna berättar om hur det är att jobba på Factoringgruppen!

Hållbarhet

Miljöval
Bolagets strategi för att bekämpa klimatförändringarna är i första hand att begränsa det egna klimatavtrycket genom resurs- och energieffektivitet, i andra hand att återbruka och i tredje hand att återvinna. Detta gör man genom att: Välja miljövänliga transportalternativ och därmed begränsa användning av fossila bränslen.Prioritera digitalisering, till exempel genom att använda digitala försändelser och kommunikation, för att minska resursanvändningen.Minimera avfall och fokusera på återbruk, sortering och återvinning.Vara medveten om energiförbrukning och användning av ändliga resurser.Använda sig av naturresurser ansvarsfullt och ta miljövänliga beslut i allt från inköp till leverantörsval. Factoringgruppen stödjer också trädplantering och skogsbevaring i Litauen via Plantmore, bidrar till solcellsparken Bhadla Solar Park i Indien och utforskar kolinlagring med hjälp av Climeworks' banbrytande teknologi för direct air capture.
Mångfald
Factoringgruppen eftersträvar ett inkluderande arbetsklimat, där alla kan utvecklas och bidra med sin fulla potential. Här tar man tillvara på medarbetarnas olikheter i kompetens, bakgrund och erfarenhet.Bolaget eftersträvar en jämn könsfördelning i hela verksamheten, både inom varje avdelning och inom bolaget som helhet och har nolltolerans vad gäller sexuella trakasserier, diskriminering eller kränkande särbehandling i någon form.
Samhällsnytta
Factoringgruppen brinner för att stärka och stötta småföretagare och andra egenföretagare med innovativa lösningar med mottot att alla förtjänar att göra framstående affärer utan finansiella hinder. Genom att ta hand om fakturaköp och finansiering kan företagare fullt ut fokusera på sitt kärnarbete, fritt från avbrott och risker.

Personlig utveckling

Factoringgruppen lägger stor vikt vid en skräddarsydd och tydlig onboardingprocess för nya medarbetare. Företaget ser till att det aktuella teamet spelar en central roll i denna introduktion, vilket säkerställer en smidig övergång inte bara till arbetsuppgifterna utan också in i teamdynamiken. Mentorskap och kunskapsutbyte mellan medarbetarna uppmuntras ständigt, alltid med en enkel och prestigelös inställning.

Arbetsplatsen

Områdesbild Factoringgruppen kontor
Factoringgruppens huvudkontor ligger på Lyckans väg 2B i Göteborg, centralt beläget precis intill Näckrosdammen. Här sitter ca 30 anställda som jobbar med olika delar inom utveckling och sälj, i ett öppet kontorslandskap i det anrika huset Villa Wijk.Kontoret ligger bara en kort promenad från centrala knutpunkter som Avenyn och Korsvägen där flera bussar och spårvagnar snabbt tar dig runt. Det är även cykelavstånd till flera olika delar av stan och cykelparkering finns i anslutning till kontoret. På Factoringgruppen är man extra stolt över kontorets läge. När man tar steget upp till området försvinner både bilbuller och spårvagnsljud och istället möts man av fågelsång och grönska. Promenader runt Näckrosdammen och lunch på uteplatsen utanför kontoret är populära aktiviteter mitt på dagen, särskilt när vädret bjuder på sol.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu