Micromekaniksingenjör

Logotyp Syntach

Syntach

ProduktutvecklingSyntach.com
Se andra roller på Syntach
Utan krav på svenska
Lund, Traktorvägen 6c • 0-0 distansdagar
Lund, Traktorvägen 6c
0-0 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Syntach

Victoria från management teamet berättar om hur det är att jobba på Synctach!

Hållbarhet

Samhällsnytta
Syntach jobbar med att utveckla en produkt som förbättrar livskvaliteten och förlänger livet för patienter med hjärtsvikt. Produkten kommer i form av en liten elektrisk implantat som kopplas till hjärtat för att stötta hjärtats naturliga rytm. 
Mångfald
I dagsläget har ungefär hälften av Syntachs anställda en annan bakgrund än helt svenskt. Företagets koncernspråk är engelska och svenska är inte kvar vilket öppnar möjligheten för personer med andra språk och bakgrunder att jobba på företaget. I framtida rekryteringar ämnar man att leta och rekrytera fler som inte har sin bas i Sverige.

Personlig utveckling

För att ta hand om ny och befintlig personal erbjuder Syntach personlig utveckling på flera olika plan. Alla anställda har årliga utvecklingssamtal där kompetensutveckling i rollen diskuteras. För nyanställda tillämpas en introduktion för att se till att de kommer in i arbetet på ett pedagogiskt och smidigt sätt vilket följs av arbete i projektgrupper där erfarenheter och kompetensnivåer blandas. 

Kontoret

Syntach kontor
Syntachs kontor ligger på Traktorvägen 6 C i Lund. Här, på första våningen, sitter 15 stycken anställda som jobbar med olika moment inom produktutveckling, bland annat utvecklare, managers och copywriters. 

Kontorslokalerna är nya och fräscha och anpassade till SYntachs verksamhet. Det är en blandning av öppet landskap och egna rum med flera separata konferensrum och mötesrum. Dessutom finns det en prototypverkstad i en separat lokal.

Kontorets centrala adress gör det enkelt att ta sig till och från kontoret. Med buss och cykel kan du ta dig in till centrala Lund på ca 15 minuter. Där finns flera bussalternativ som kan ta dig till andra delar av stan men också stationen för dig som behöver ta dig längre sträckor med tåget. 
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.