Job listing cover image

Nyfiken embeddedutvecklare till stabilt bolag

A

Aros Circle

Mjukvarulösningar för industriSe andra roller på Aros Circle
Västerås, Pilgatan 21 • 1-4 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en nyfiken embeddedutvecklare med stort intresse för teknik? Bli en del av oss på Aros Circle – ett mindre och stabilt konsultbolag där ödmjukhet och förtroende är kärnan i vår verksamhet.
Aros Circle utvecklar och implementerar lösningar för att förbättra industriella produkters funktion och prestanda. Vi erbjuder konsulttjänster inom bland annat mjukvara, elektronikkonstruktion, processautomation och projektledning. Nu letar vi efter dig – en embeddedutvecklare som vill utvecklas inom teknik och jobba på plats i antingen Arboga eller Västerås.

Ditt jobb på Aros Circle

Team

Team member
Daniel
Konsult
Candidate
Du?
Embeddedutvecklare
Team member
Peter
Försäljningschef
Team member
Maud
Mjukvaruutvecklare
Team member
Anna
UX-designer
Team member
Ulf
VD
I rollen kommer du att arbeta med inbyggda system, där ditt främsta fokus ligger på att implementera funktioner i C-kod, systemering, felsökning och verifiering av systemen. Du jobbar proaktivt, tar ansvar för dina uppgifter och söker aktivt svar inom organisationen.Du blir en del av ett tvärfunktionellt team bestående av elektronikutvecklare, testare och applikationsingenjörer. Utöver utvecklingsarbetet är du även med och bidrar till förbättringar av kundens arbetssätt.Uppdraget kan komma att fortgå i flera år. För dig som gillar flexibilitet finns möjligheten att jobba 3-4 dagar på distans.Aros Circles företagsfilosofi präglas av ödmjukhet och ett långsiktigt perspektiv, vilket troligen förklarar våra långa fleråriga uppdrag. Vi har funnits sedan år 2000 och har alltid varit ett stabilt och lönsamt företag.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen inom data/elektronik eller motsvarande högskoleingenjörsexamen. Efter avslutad examen har du hunnit jobba i åtminstone tre år som utvecklare. Du har erfarenhet av C/C++ och vill fortsätta utvecklas inom området. Goda kunskaper i svenska och engelska är viktigt då dokumentation och kundkontakter förekommer på båda språken. Du bör kunna felsöka och testa både på hård- och mjukvarunivå, samt ha förståelse för mjukvarudrivna hårdvarukrav. Meriterande är kunskap inom Bluetooth och/eller radio liksom erfarenhet av Jira eller Linux.
Personliga egenskaper
Vi tror att du är en ansvarsfull och strukturerad person med ett proaktivt arbetssätt. Du älskar teknik och är ständigt nyfiken på att lära dig mer. Du är också pedagogisk och kan förmedla dina lösningar och din kunskap på ett tydligt sätt. För oss är öppenhet viktigt – du och dina kollegor litar på varandra och respekterar tagna beslut. Du behöver också trivas med att jobba i team.
Intresserad av tjänsten?
A

Aros Circle - Västerås

www.aroscircle.se/

Det här sticker ut med oss

Aros Circle är ett av de mindre konsultbolagen, men vi har mycket gemensamt med de stora spelarna i branschen. Vi har ett brett och kompetent nätverk och arrangerar regelbundna lunchträffar där vi utbyter tankar om allt från jobb till fritid. En av våra konsulter beskriver sin upplevelse hos oss såhär: "På Aros Circle känner jag att jag får stöd i min roll som konsult. Det finns ett genuint intresse för vad jag skapar i uppdragen hos kund."

Arbetsplatsen

Aros Circles huvudkontor ligger beläget mitt i Västerås, en stad med gott om historia och fin natur. Området är centralt med närhet till Mälaren där du kan njuta av fina utsikter och härliga stunder utomhus.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86