Job listing cover image

Strukturerad elektronikingenjör till stabilt bolag

A

Aros Circle

Mjukvarulösningar för industriSe andra roller på Aros Circle
Ludvika, Bergslagsgatan 1 • 0-1 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en strukturerad ingenjör med förståelse för instrument- och mätteknik? Bli en del av oss på Aros Circle – ett mindre och stabilt konsultbolag där ödmjukhet och förtroende är kärnan i vår verksamhet.
Aros Circle utvecklar och implementerar lösningar för att förbättra industriella produkters funktion och prestanda. Vi erbjuder konsulttjänster inom bland annat mjukvara, elektronikkonstruktion, processautomation och projektledning. Nu söker dig dig – en elektronikingenjör som vill jobba i projektteam på plats i Arboga, Västerås eller Ludvika.

Ditt jobb på Aros Circle

Team

Team member
Daniel
Konsult
Candidate
Du?
Elektronikingenjör
Team member
Peter
Försäljningschef
Team member
Maud
Mjukvaruutvecklare
Team member
Anna
UX-designer
Team member
Ulf
VD
Som elektronikingenjör hos oss kommer du att arbeta med att konstruera, programmera, testa och verifiera elektrotekniska system. Du kommer att behöva en gedigen förståelse för både hård- och mjukvara, och kunna hantera PCB-design, signalintegritetskontroll samt simulering av system med både analog och digital teknik.Aros Circles företagsfilosofi präglas av ödmjukhet och ett långsiktigt perspektiv, vilket troligen förklarar våra långa, fleråriga uppdrag. Vi har funnits sedan år 2000 och har alltid varit ett stabilt och lönsamt företag.*I den här rollen är det viktigt att du uppfyller de säkerhetskrav som gäller för tjänsten. Detta inkluderar en säkerhetsprövning för att säkerställa att alla säkerhetsbestämmelser följs. Det är även avgörande att du inte har några kopplingar till Ryssland, Kina, Irak, Iran eller Syrien.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi ser helst att du har en utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elektronik. Du har en grundläggande förståelse för instrument- och mätteknik. Erfarenhet av att arbeta med PCB, kablage och kabelstammar är viktigt, liksom kunskap i analog och digital simulering. Du har också god erfarenhet av att jobba i en projektdriven verksamhet.
Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen ser vi gärna att du har öga för detaljer och är noggrann. Du behöver även vara strukturerad samt nyfiken på att ständigt lära dig nya saker. Du kan fatta egna beslut och ta ansvar för dina leveranser. Ditt sätt att samarbeta och kommunicera på ett öppet sätt med ditt team värderas högt. Dessutom är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer med lugn och effektivitet.
Intresserad av tjänsten?
A

Aros Circle - Ludvika

www.aroscircle.se/

Det här sticker ut med oss

Aros Circle är ett av de mindre konsultbolagen, men vi har mycket gemensamt med de stora spelarna i branschen. Vi har ett brett och kompetent nätverk och arrangerar regelbundna lunchträffar där vi utbyter tankar om allt från jobb till fritid. En av våra konsulter beskriver sin upplevelse hos oss såhär: "På Aros Circle känner jag att jag får stöd i min roll som konsult. Det finns ett genuint intresse för vad jag skapar i uppdragen hos kund."

Arbetsplatsen

Aros Circles huvudkontor ligger beläget mitt i Västerås, en stad med gott om historia och fin natur. Området är centralt med närhet till Mälaren där du kan njuta av fina utsikter och härliga stunder utomhus.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86