Job listing cover image

DevOps-utvecklare till modernt techbolag

Y

Yoin Technologies

IT-tjänsterSe andra roller på Yoin Technologies
Göteborg, Lilla Bommen 1 • 0-3 distansdagar
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.
Inbiten DevOps-utvecklare med intresse för drift och cloud som önskar nå sin fulla potential på modernt techbolag. Här blir du del av en grupp erfarna och bussiga utvecklare som använder sin kompetens och kärlek för modern teknik till att främja entreprenörskap och nyföretagande.
Yoin Technologies är ett ungt och modernt techbolag som består av ett litet men sammansvetsat gäng med en mängd olika erfarenheter och kompetenser. Här får du chansen att briljera med din egen kunskap och samtidigt växa genom andras. Nu söker de en duktig DevOps-utvecklare med fokus på servrar och infrastruktur som vill vara med och lyfta upp ett större system i cloudmiljö.
På Yoin Technologies blir ditt främsta uppdrag att assistera kunder och ta deras tekniska miljöer till nästa nivå. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer du antingen hantera uppdateringar och vidareutveckling av kunders miljöer eller få ett större ansvar och sköta processen när kunden helt lämnar en klassiska linux driftsmiljö och byter den mot en modernare cloud/azure miljö. Oavsett vilken del av processen du tar dig an kommer du främst arbete med att skriva guidelines, migrera applikationerna och se till att miljöerna kan kommunicera med varandra på rätt sätt.Då Yoin Technologies bedriver inkubatorverksamhet kan du se fram emot en hel del spännande projekt. Genom sina breda kunskaper och sitt stora nätverk gör man det möjligt för drivna entreprenörer att förverkliga sina idéer. Här blir du en viktig pusselbit i arbetet med att testa gångbarheten och ta fram prototyper för att se om idén har bärkraft.I dagsläget består Yoin Technologies av 12 stycken erfarna utvecklare och du kommer jobba tätt ihop med alla och både ge och få kunskap som gynnar arbetet. Vilket team man jobbar i varierar beroende på vilket eller vilka projekt man jobbar med men målbilden är att alltid sitta i ett team av minst 3-4 personer där man gemensamt jobbar mot samma projekt och kund. Från start kommer några av dina närmsta kollegor bli Marcus, Peter och Fredrik.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att passa i den här rollen bör du ha tidigare erfarenhet som DevOps-utvecklare och drivas av att skapa miljöer enligt devopskulturen. Du bör även ha goda erfarenheter av infrastruktur rent generellt och ett intresse kopplat till drift och cloud.
Personliga egenskaper
Som person får du gärna vara engagerad och självgående i ditt arbete med ett brinnande intresse för utveckling, DevOps och Cloud. Om du dessutom har den genuina viljan att utbyta kunskap med andra har du stor chans att trivas med gänget på Yoin Technologies.
Intresserad av tjänsten?
Y

Yoin Technologies - Göteborg

yoin.tech

Jobba på Yoin Technologies

Henrik, en av företagets grundare, berättar om hur det är att jobba på Yoin Technologies!

Hållbarhet

Miljöval
Även om det ännu inte finns en formell policy för miljöarbete, har företaget tagit initiativ till att källsortera och gör medvetna inköp med hänsyn till miljön. Dessutom ligger deras kontor strategiskt placerade nära kollektivtrafik som bussar, tåg och spårvagnar, vilket underlättar för anställda att välja miljövänliga transportalternativ till jobbet.
Samhällsnytta
Hjärtat i Yoin är konkret innovation som gör skillnad. Här arbetar man på flera olika områden med att stimulera och ta hållbar innovation till marknaden. De tillgängliggör smarta mobilitetsflöden och engagerar sig i smart byggindustri och uppkopplade samhällen genom att arbeta med bland annat sensorer som verkar för säkra, hållbara och levande stadsmiljöer. De arbetar även på regional nivå och i projekt inom Inera där man stöttar genom att effektivisera IT infrastruktur och admin för landsting och kommuner.

Personlig utveckling

På Yoin arbetar de aktivt med personlig utveckling där alla anställda får individanpassade möjligheter till utveckling i sina roller och inom företaget. Det kan till exempel handla om att köpa in kurser, konton eller verktyg som kan skapa bättre förutsättningar för utveckling. De arbetar även för att den som vidare vill testa på olika delar i innovations- och produktutvecklingsprocessen eller vill vara mer kund- och affärsnära ska få dessa möjligheter. Yoin är en liten och senior grupp där alla arbetar nära varandra och där det finns möjlighet få djupare stöttning och mentorskap inom de flesta affärs- och teknikområden, oavsett tidigare erfarenhet.

Det här sticker ut med oss

Vi på Yoin Technologies består av en växande grupp seniora systemutvecklare som alla delar mottot att ensam inte är stark. Det breda spektrumet av erfarenheter ger goda möjligheter att lära av varandra och växa i sin yrkesroll. Vi har också ett utbyte av glada skratt på vår interna må-bra-kanal, där vi delar allt från afterwork-planer till stämningshöjande kommentarer. Kanske är det just du som knuffar ner Henrik från tronen och blir kontorets nya "Head of GIFs"?

Arbetsplatsen

Yoin Technologies har sitt kontor på Lilla Bommen 1, på 15:e våningen i Läppstiftet i Göteborg. Företaget har idag 15 medarbetare, däribland utvecklare, systemarkitekter, UX designers och Scrum masters. Kontoret är ljust och öppet, med både privata rum och gemensamma ytor. Med endast fem minuter till Brunnsparken är det enkelt att ta sig runt med både buss, spårvagn och cykel.I området finns flera lunchalternativ – favoriterna hos Yoin är Takame och Lilla Hanoi.
Bevaka tjänstRekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.