DevOps-utvecklare till modernt techbolag

Logotyp Yoin Technologies

Yoin Technologies

IT-tjänster
Se andra roller på Yoin Technologies
Göteborg, Lilla Bommen 1 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Lilla Bommen 1
0-3 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Inbiten DevOps-utvecklare med intresse för drift och cloud som önskar nå sin fulla potential på modernt techbolag. Här blir du del av en grupp erfarna och bussiga utvecklare som använder sin kompetens och kärlek för modern teknik till att främja entreprenörskap och nyföretagande.
Yoin Technologies är ett ungt och modernt techbolag som består av ett litet men sammansvetsat gäng med en mängd olika erfarenheter och kompetenser. Här får du chansen att briljera med din egen kunskap och samtidigt växa genom andras. Nu söker de en duktig DevOps-utvecklare med fokus på servrar och infrastruktur som vill vara med och lyfta upp ett större system i cloudmiljö.

Ditt jobb på Yoin Technologies

Arbetsteam Yoin
På Yoin Technologies blir ditt främsta uppdrag att assistera kunder och ta deras tekniska miljöer till nästa nivå. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer du antingen hantera uppdateringar och vidareutveckling av kunders miljöer eller få ett större ansvar och sköta processen när kunden helt lämnar en klassiska linux driftsmiljö och byter den mot en modernare cloud/azure miljö. Oavsett vilken del av processen du tar dig an kommer du främst arbete med att skriva guidelines, migrera applikationerna och se till att miljöerna kan kommunicera med varandra på rätt sätt.

Då Yoin Technologies bedriver inkubatorverksamhet kan du se fram emot en hel del spännande projekt. Genom sina breda kunskaper och sitt stora nätverk gör man det möjligt för drivna entreprenörer att förverkliga sina idéer. Här blir du en viktig pusselbit i arbetet med att testa gångbarheten och ta fram prototyper för att se om idén har bärkraft.

I dagsläget består Yoin Technologies av 12 stycken erfarna utvecklare och du kommer jobba tätt ihop med alla och både ge och få kunskap som gynnar arbetet. Vilket team man jobbar i varierar beroende på vilket eller vilka projekt man jobbar med men målbilden är att alltid sitta i ett team av minst 3-4 personer där man gemensamt jobbar mot samma projekt och kund. Från start kommer några av dina närmsta kollegor bli Marcus, Peter och Fredrik.

Det här sticker ut med oss

Spännande samarbeten
På Yoin Technologies är man väldigt stolt över sina samarbeten kring spännande projekt. Tidigare har man tillsammans med ett bolag satt upp sensorer på olika platser i städer med funktionen att detektera mobilitetsflöden. Bland annat registrerade man rörelse – hur många som tränade på en viss sträcka men också antal badare under badsäsong.

Utbyte av kunskap – och skratt
Människorna på Yoin Technologies består av en liten skara seniora systemutvecklare som alla delar samma motto – att ensam inte är stark. Det breda spannet av erfarenheter skapar goda möjligheter att lära av varandra och på så vis växa i sin yrkesroll.

Det finns också ett utbyte av goda skratt på företagets interna må bra-kanal. Här postas allt ifrån AW-planer till stämningshöjande kommentarer. Kanske är det just du som puttar ned Henrik från tronen och blir kontorets nya head of GIFs?

Förmåner

Frukost
Hos Yoin kör de gemensam frukost varje onsdag.
Frukt
Det finns alltid frukt att ta för den som vill.
Försäkring
Du som anställd hos Yoin är försäkrad under arbetstid.
Mentorskap
Yoin har ett mycket seniort systemarkitekt- och utvecklingsteam så det finns goda möjligheter till coaching och snabb utveckling för nyanställda.
Parkering
Parkeringsmöjligheter finns på flera ställen runt kontoret.
Resor
När det är dags för strategidagar prioriterar Yoin att göra dessa utanför kontoret för att få lite omväxling och ny inspiration.
Cykelparkering
För dig som cyklar finns det cykelparkering inne i kontorets byggnad.
Laddstolpe för elbil
Närmsta möjlighet till elbilsladdning är i P-hus Nordstan, ca 5 minuter från kontoret.
Utbildningsplan
Utbildningsplaner för kompetensutveckling läggs upp individuellt.
Friskvårdsbidrag
Hos Yoin får du ett friskvårdsbidrag på maxbeloppet 5000 kr per år. Dessutom erbjuds du kontinuerliga hälsokontroller. 
Utrustning för hemmakontoret
Behöver du extra utrustning till hemmakontoret går detta att lösa.
Dusch på kontoret
Det finns möjlighet att duscha på kontoret för den som behöver.

Du som söker

Kompetenser
För att passa i den här rollen bör du ha tidigare erfarenhet som DevOps-utvecklare och drivas av att skapa miljöer enligt devopskulturen. Du bör även ha goda erfarenheter av infrastruktur rent generellt och ett intresse för det mesta kopplat till drift och cloud.
Personliga egenskaper
Som person får du gärna vara engagerad och självgående i ditt arbete med ett brinnande intresse för utveckling, DevOps och Cloud. Om du dessutom har den genuina viljan att utbyta kunskap med andra har du stor chans att trivas med gänget på Yoin Technologies.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp Yoin Technologies

Yoin Technologies - Göteborg

yoin.tech

Jobba på Yoin Technologies

Henrik, en av företagets grundare, berättar om hur det är att jobba på Yoin Technologies!

Hållbarhet

Miljöval
Yoin har i dagsläget ingen policy kring ett aktivt miljöarbete på företaget men de prioriterar att källsortera på kontoret och göra inköp med eventuell miljöpåverkan i tankarna. De har en policy att ha kontor nära allmänna kommunikationsmedel, som buss, tåg och spårvagn för att de anställda ska kunna undvika att köra bil till kontoret.
Samhällsnytta
Hjärtat i Yoin är konkret innovation som gör skillnad. Här arbetar man på flera olika områden med att stimulera och ta hållbar innovation till marknaden. De tillgängliggör smarta mobilitetsflöden och engagerar sig i smart byggindustri och uppkopplade samhällen genom att arbeta med bland annat sensorer som verkar för säkra, hållbara och levande stadsmiljöer. De arbetar även på regional nivå och i projekt inom Inera där man stöttar genom att effektivisera IT infrastruktur och admin för landsting och kommuner.

Personlig utveckling

På Yoin arbetar de aktivt med personlig utveckling där alla anställda får individanpassade möjligheter till utveckling i sina roller och inom företaget. Exempelvis kan det handla om att köpa in kurser, konton eller verktyg som kan skapa bättre förutsättningar för utveckling. De arbetar även för att den som vidare vill testa på olika delar i innovations- och produktutvecklingsprocessen eller vara mer kund och affärsnära ska få dessa möjligheter.

Yoin är en liten och senior grupp där alla arbetar nära varandra och där det finns möjlighet få djupare stöttning och mentorskap inom de flesta affärs- och teknikområden, oavsett tidigare erfarenhet. 

Kontoret

Kontoret Yoin Technologies
Yoin Technologies kontor ligger på Lilla Bommen 1, på 15:e våningen i ett av Göteborgs landmärken, Läppstiftet. Här sitter 12 stycken anställda som jobbar som utvecklare, systemarkitekter, UX designers och Scrum masters. 

Kontoret är ljust öppet med både egna rum och gemensamma ytor. Utsikten, lugnet och enkelheten att befinna sig där allting finns är några av Yoins favoritsaker med kontoret. Det centrala läget, med knutpunkten Brunnsparken bara en 5 minuters promenad bort, gör det enkelt att ta sig till kontoret med buss och spårvagn men också med cykel.

Närheten till centrala stan bjuder på flera trevliga lunchställen. Oftast går de anställda ut och äter ihop, då är Takame och Lilla Hanoi riktiga storfavoriter. 
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.