DevOps-utvecklare till modernt techbolag

Logotyp Yoin Technologies

Yoin Technologies

IT-tjänsteryoin.tech
Se andra roller på Yoin Technologies
Göteborg, Lilla Bommen 1 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Lilla Bommen 1
0-3 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Yoin Technologies

Henrik, en av företagets grundare, berättar om hur det är att jobba på Yoin Technologies!

Hållbarhet

Miljöval
Yoin har i dagsläget ingen policy kring ett aktivt miljöarbete på företaget men de prioriterar att källsortera på kontoret och göra inköp med eventuell miljöpåverkan i tankarna. De har en policy att ha kontor nära allmänna kommunikationsmedel, som buss, tåg och spårvagn för att de anställda ska kunna undvika att köra bil till kontoret.
Samhällsnytta
Hjärtat i Yoin är konkret innovation som gör skillnad. Här arbetar man på flera olika områden med att stimulera och ta hållbar innovation till marknaden. De tillgängliggör smarta mobilitetsflöden och engagerar sig i smart byggindustri och uppkopplade samhällen genom att arbeta med bland annat sensorer som verkar för säkra, hållbara och levande stadsmiljöer. De arbetar även på regional nivå och i projekt inom Inera där man stöttar genom att effektivisera IT infrastruktur och admin för landsting och kommuner.

Personlig utveckling

På Yoin arbetar de aktivt med personlig utveckling där alla anställda får individanpassade möjligheter till utveckling i sina roller och inom företaget. Exempelvis kan det handla om att köpa in kurser, konton eller verktyg som kan skapa bättre förutsättningar för utveckling. De arbetar även för att den som vidare vill testa på olika delar i innovations- och produktutvecklingsprocessen eller vara mer kund och affärsnära ska få dessa möjligheter.

Yoin är en liten och senior grupp där alla arbetar nära varandra och där det finns möjlighet få djupare stöttning och mentorskap inom de flesta affärs- och teknikområden, oavsett tidigare erfarenhet. 

Kontoret

Kontoret Yoin Technologies
Yoin Technologies kontor ligger på Lilla Bommen 1, på 15:e våningen i ett av Göteborgs landmärken, Läppstiftet. Här sitter 12 stycken anställda som jobbar som utvecklare, systemarkitekter, UX designers och Scrum masters. 

Kontoret är ljust öppet med både egna rum och gemensamma ytor. Utsikten, lugnet och enkelheten att befinna sig där allting finns är några av Yoins favoritsaker med kontoret. Det centrala läget, med knutpunkten Brunnsparken bara en 5 minuters promenad bort, gör det enkelt att ta sig till kontoret med buss och spårvagn men också med cykel.

Närheten till centrala stan bjuder på flera trevliga lunchställen. Oftast går de anställda ut och äter ihop, då är Takame och Lilla Hanoi riktiga storfavoriter. 
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.