Development Lead till techbolag i expansionsfas

Logotyp Yoin Technologies

Yoin Technologies

IT-tjänster
Se andra roller på Yoin Technologies
Göteborg, Lilla Bommen 1 • 0-2 distansdagar
Göteborg, Lilla Bommen 1
0-2 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Erfaren development lead med gedigna utvecklingskunskaper som önskar nå sin fulla potential på modernt techbolag. Här blir du del av en grupp erfarna och nytänkande individer som använder sin kompetens och kärlek för modern teknik till att främja entreprenörskap och nyföretagande.
Yoin Technologies är ett ungt och modernt techbolag som består av ett litet men sammansvetsat gäng med en mängd olika erfarenheter och kompetenser. Här får du chansen att briljera med din egen kunskap och samtidigt växa genom andras.
Nu söker man en duktig och driven individ med flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling med fokus på webbutveckling som vill bli en ledande stjärnan i Yoins utvecklingsteam.

Ditt jobb på Yoin Technologies

Som development lead får du möjligheten att vara den ledande profilen på bolaget inom webbutveckling och blir en betydande del i Yoins satsning framåt genom att tillsammans med övriga områdesansvariga inom DevOps och Test bygga upp ett starkt och kompetent team för att kunna möta kunders behov på bästa sätt. Du kommer spendera en hel del tid med att vara ute hos kund men också med att bygga upp verksamheten inom ditt område. Här blir dina erfarenheter av att bedriva mjukvaruutvecklingsprojekt och dina gedigna kunskaper inom produktutveckling, back- och frontendutveckling samt molnplattformar viktiga faktorer när bolaget strävar mot att nå sina nya mål.

Då du kommer in som lead och tar områdesansvar för webbutveckling får du vara med och bygga upp ditt egna team, men i ditt day-to-day får du självklart uppbackning av de 12 individer som gör Yoin Technologies till vad det är idag, som exempelvis Marcus, Johan och Henrik.

Då Yoin Technologies bedriver inkubatorverksamhet kan du se fram emot en hel del spännande projekt. Genom sina breda kunskaper och sitt stora nätverk gör man det möjligt för drivna entreprenörer att förverkliga sina idéer. Här blir du en viktig pusselbit i arbetet med att testa gångbarheten och ta fram prototyper för att se om idén har bärkraft.

Det här sticker ut med oss

Spännande samarbeten
På Yoin Technologies är man väldigt stolt över sina samarbeten kring spännande projekt. Tidigare har man tillsammans med ett bolag satt upp sensorer på olika platser i städer med funktionen att detektera mobilitetsflöden. Bland annat registrerade man rörelse – hur många som tränade på en viss sträcka men också antal badare under badsäsong.

Förmåner

Frukost
Hos Yoin kör de gemensam frukost varje onsdag.
Frukt
Det finns alltid frukt att ta för den som vill.
Försäkring
Du som anställd hos Yoin är försäkrad under arbetstid.
Mentorskap
Yoin har ett mycket seniort systemarkitekt- och utvecklingsteam så det finns goda möjligheter till coaching och snabb utveckling för nyanställda.
Parkering
Parkeringsmöjligheter finns på flera ställen runt kontoret.
Resor
När det är dags för strategidagar prioriterar Yoin att göra dessa utanför kontoret för att få lite omväxling och ny inspiration.
Cykelparkering
För dig som cyklar finns det cykelparkering inne i kontorets byggnad.
Laddstolpe för elbil
Närmsta möjlighet till elbilsladdning är i P-hus Nordstan, ca 5 minuter från kontoret.
Utbildningsplan
Utbildningsplaner för kompetensutveckling läggs upp individuellt.
Friskvårdsbidrag
Hos Yoin får du ett friskvårdsbidrag på maxbeloppet 5000 kr per år. Dessutom erbjuds du kontinuerliga hälsokontroller. 
Utrustning för hemmakontoret
Behöver du extra utrustning till hemmakontoret går detta att lösa.
Dusch på kontoret
Det finns möjlighet att duscha på kontoret för den som behöver.

Du som söker

Kompetenser
För att passa i den här rollen bör du ha flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och webbutveckling samt erfarenhet av större ansvar, som exempelvis att leda ett utvecklingsteam eller vara tekniskt ansvarig för större tjänst eller produkt. Erfarenhet av .NET, Java och/eller Python är ett stort plus, likaså Azure eller annan större molnplattform.
Personliga egenskaper
Som person får du gärna vara engagerad och självgående i ditt arbete med ett brinnande intresse för webbutveckling och programmering i flera former. Om du dessutom har den genuina viljan att utbyta kunskap med andra har du stor chans att trivas med gänget på Yoin Technologies. 
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp Yoin Technologies

Yoin Technologies - Göteborg

yoin.tech

Jobba på Yoin Technologies

Henrik, en av företagets grundare, berättar om hur det är att jobba på Yoin Technologies!

Hållbarhet

Miljöval
Yoin har i dagsläget ingen policy kring ett aktivt miljöarbete på företaget men de prioriterar att källsortera på kontoret och göra inköp med eventuell miljöpåverkan i tankarna. De har en policy att ha kontor nära allmänna kommunikationsmedel, som buss, tåg och spårvagn för att de anställda ska kunna undvika att köra bil till kontoret.
Samhällsnytta
Hjärtat i Yoin är konkret innovation som gör skillnad. Här arbetar man på flera olika områden med att stimulera och ta hållbar innovation till marknaden. De tillgängliggör smarta mobilitetsflöden och engagerar sig i smart byggindustri och uppkopplade samhällen genom att arbeta med bland annat sensorer som verkar för säkra, hållbara och levande stadsmiljöer. De arbetar även på regional nivå och i projekt inom Inera där man stöttar genom att effektivisera IT infrastruktur och admin för landsting och kommuner.

Personlig utveckling

På Yoin arbetar de aktivt med personlig utveckling där alla anställda får individanpassade möjligheter till utveckling i sina roller och inom företaget. Exempelvis kan det handla om att köpa in kurser, konton eller verktyg som kan skapa bättre förutsättningar för utveckling. De arbetar även för att den som vidare vill testa på olika delar i innovations- och produktutvecklingsprocessen eller vara mer kund och affärsnära ska få dessa möjligheter.

Yoin är en liten och senior grupp där alla arbetar nära varandra och där det finns möjlighet få djupare stöttning och mentorskap inom de flesta affärs- och teknikområden, oavsett tidigare erfarenhet. 

Kontoret

Kontoret Yoin Technologies
Yoin Technologies kontor ligger på Lilla Bommen 1, på 15:e våningen i ett av Göteborgs landmärken, Läppstiftet. Här sitter 12 stycken anställda som jobbar som utvecklare, systemarkitekter, UX designers och Scrum masters. 

Kontoret är ljust öppet med både egna rum och gemensamma ytor. Utsikten, lugnet och enkelheten att befinna sig där allting finns är några av Yoins favoritsaker med kontoret. Det centrala läget, med knutpunkten Brunnsparken bara en 5 minuters promenad bort, gör det enkelt att ta sig till kontoret med buss och spårvagn men också med cykel.

Närheten till centrala stan bjuder på flera trevliga lunchställen. Oftast går de anställda ut och äter ihop, då är Takame och Lilla Hanoi riktiga storfavoriter. 
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.