Job listing cover image

Erfaren dataingenjör till stabilt bolag

A

Aros Circle

Mjukvarulösningar för industriSe andra roller på Aros Circle
Stockholm, Centralplan 15 • 0-1 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en detaljorienterad dataingenjör med flerårig erfarenhet av mjukvaruutveckling? Bli en del av oss på Aros Circle – ett mindre och stabilt konsultbolag där ödmjukhet och förtroende är kärnan i vår verksamhet.
Aros Circle utvecklar och implementerar lösningar för att förbättra industriella produkters funktion och prestanda. Vi erbjuder konsulttjänster inom bland annat mjukvara, elektronikkonstruktion, processautomation och projektledning. Nu letar vi efter dig – en erfaren dataingengör som vill jobba i ett ledande internationellt team inom fordonsindustrin på plats i Linköping, Västerås eller Stockholm.

Ditt jobb på Aros Circle

Team

Team member
Daniel
Konsult
Candidate
Du?
Dataingenjör
Team member
Peter
Försäljningschef
Team member
Maud
Mjukvaruutvecklare
Team member
Anna
UX-designer
Team member
Ulf
VD
Du kommer att utveckla en skalbar tjänst för daglig hantering av stora datamängder. I rollen designar du lösningar som lämpar sig för både moln- och lokala miljöer. Dessutom levererar du slutanvändargränssnitt som uppfyller intressenternas behov.Du samarbetar med team som använder och driver företagets tjänster för att säkerställa att allt fungerar som det ska. En viktig del av rollen är att analysera krav för att designa programvara som kan ge optimal operativ effektivitet. Du ansvarar också för att skapa teknisk dokumentation och utveckla konceptbevis för att utforska nya idéer.Aros Circles företagsfilosofi präglas av ödmjukhet och ett långsiktigt perspektiv, vilket troligen förklarar våra långa fleråriga uppdrag. Vi har funnits sedan år 2000 och har alltid varit ett stabilt och lönsamt företag.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i rollen ser vi att du har jobbat som mjukvaruutvecklare i åtminstone fyra år, gärna med exponering mot dataintensiva miljöer. Du har dokumenterad förmåga att utveckla skalbar programvara och hantera stora datamängder. Erfarenhet av molntjänster, lokala lösningar och gränssnittdesign är viktigt för rollen, liksom kunskap inom Azure.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är välorganiserad med en skarp blick för detaljer och samband. Du har även bra koll på teknisk dokumentation. Eftersom det handlar om en konsultroll är det viktigt att du är självgående och har lätt för samarbete.
Intresserad av tjänsten?
A

Aros Circle - Stockholm

www.aroscircle.se/

Det här sticker ut med oss

Aros Circle är ett av de mindre konsultbolagen, men vi har mycket gemensamt med de stora spelarna i branschen. Vi har ett brett och kompetent nätverk och arrangerar regelbundna lunchträffar där vi utbyter tankar om allt från jobb till fritid. En av våra konsulter beskriver sin upplevelse hos oss såhär: "På Aros Circle känner jag att jag får stöd i min roll som konsult. Det finns ett genuint intresse för vad jag skapar i uppdragen hos kund."

Arbetsplatsen

Aros Circles huvudkontor ligger beläget mitt i Västerås, en stad med gott om historia och fin natur. Området är centralt med närhet till Mälaren där du kan njuta av fina utsikter och härliga stunder utomhus.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86