Job listing cover image

Fullstackutvecklare för analys och problemlösning

C

CPS Sweden AB

Plattform för ekonomiska analyser
Göteborg, Kungsportsavenyen 21 • 2-3 distansdagar
Anmäl intresse senast15 juni 2024Intresserad av tjänsten? Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Sofia EdvardssonCPS Sweden AB
Är du en passionerad och kreativ fullstackutvecklare? Bli en del av CPS Sweden AB, ett företag som värderar innovation och samarbete, och hjälp våra kunder att bli så lönsamma som möjligt genom att utnyttja kraften i data.
CPS Sweden AB söker en pedagogisk och kreativ fullstackutvecklare med minst 1 års erfarenhet. Vi är mitt uppe i en nystart för snabb expansion, och här kommer du få vara med på en spännande resa! Vi är ett litet tajt gäng som brinner för att hjälpa våra kunder förstå sin verksamhet bättre och därmed ta bättre beslut. Med vår plattform hjälper vi kunden att identifiera rätt information i företaget som vi sedan analyserar för att ge kunden en rättvisande bild på vilka kunder och produkter som egentligen är lönsamma. Vi löser komplexa problem och utvecklar skräddarsydda systemmoduler för att möta våra kunders behov. Vi söker en kandidat som har starka tekniska färdigheter, är självgående och har förmågan att arbeta i team.

Ditt jobb på CPS Sweden AB

Team

Team member
Kristian
Utvecklare
Team member
Erik
VD
Candidate
Du?
Databasutvecklare
Team member
Ulf
Konsult
Som fullstackutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i att skapa kundspecifika relationsdatabaser baserade på vår basmodell. Du kommer att lösa komplexa problem och utveckla skräddarsydda systemmoduler för att möta våra kunders behov. Din roll inkluderar även att utveckla användarvänliga gränssnitt för våra kunder och att aktivt delta i möten för att skräddarsy system enligt kundens önskemål. Dessutom kommer du att vara ansvarig för driften av system och dess moduler samt vid behov tillhandahålla kundsupport (vara kontaktperson mot kunden) till våra kunder i "SaaS-upplägg". Du kommer även vara en viktig del i att vidareutveckla våra tjänster genom att introducera nya systemmoduler, ny teknik och simuleringsmodeller.Vi har en flexibel syn då det gäller remotearbete men ses gärna några dagar i veckan på kontoret.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i rollen som fullstackutvecklare är det viktigt med kompetenser inom databasarkitektur och SQL-Server. Kunskaper i programmeringsspråken Python, React, HTML och CSS är också betydelsefulla. Har du intresse inom ekonomi är det ett stort plus. Dessutom är det viktigt att kunna kommunicera på svenska.
Personliga egenskaper
Som fullstackutvecklare på CPS Sweden AB kommer du att få möjlighet att använda din analytiska förmåga och problemlösningsförmåga för att hjälpa våra kunder förstå sin verksamhet bättre. Du kommer att vara en självgående och initiativtagande person som trivs med att organisera ditt arbete. Hos oss får du vara en del av ett litet tajt gäng där vi hjälper varandra och tycker om att bolla problem och idéer. Ingen fråga är för liten hos oss. Bli en del av vårt team och utveckla moderna verktyg som följer våra kunders utveckling.
Intresserad av tjänsten?
C

CPS Sweden AB - Göteborg

cpsystem.se/

Arbetsplatsen

Vi sitter på Covendum på Avenyn i Göteborg där vi ses några dagar i veckan. Du väljer om du vill boka ett separat rum eller sitta i kontorslandskap med andra.Det bjuds på frukost varje dag, fika och AW några dagar i månaden. Det är nära till restauranger, butiker och kollektivtrafik finns precis utanför dörren.
Anmäl intresse senast15 juni 2024Intresserad av tjänsten? Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Sofia EdvardssonCPS Sweden AB