Job listing cover image

Konsultchef till växande teknik- och designbyrå

Q

QueensLab

Teknik och designSe andra roller på QueensLab
Främjar mångfald
Stockholm, Stora Nygatan 33 • 0-3 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Ansvarsfull och teknikkunnig allt-i-allo person till techbyrå präglad av skaparglädje och kreativ teknik. Bli en del av en kunglig skara av nyfikna utvecklare och designers som kombinerar spännande projekt med den senaste tekniken i branschen.
QueensLab är ett modernt och nytänkande bolag vars mål är att brygga gapet mellan utveckling och design. Genom att att kombinera stimulerande projekt och utmanande teknik ger QueensLab dig chansen att skapa och utveckla framtidens kreativa lösningar. Nu söker motiverande och nyfiken individ som vill växa in i och ta en stor ansvarsroll där man får möjlighet att ta hand om QueensLabs växande verksamhet i Stockholm.
För dig som axlar rollen som konsultchef väntar en spännande tid där du får vara involverad i flera delar av bolaget och ansvara för flera viktiga funktioner. Här kommer du ansvara för att driva upp kontoret med rekrytering, sälj och personalansvar, och helt enkelt vara en ledande figur i expansionen av QueensLab i Stockholm. Du kommer rapportera direkt till koncern-VDn och får möjlighet att bygga en ledningsgrupp kring dig.Som konsultchef kommer du bli en del av men också ansvara det lilla teamet av Queens som sitter på Stockholmskontoret. På daglig basis kommer du leda, stötta och motiverar ditt team men även ansvara för mer konkreta tasks, som teammöten, löneförhandlingar, kompetensutveckling, sjukfrånvaro och semestrar. Utöver ditt Stockholmsteam kommer några av dina kollegor vara Stefan, Stefanos och Tilda.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att passa i rollen som konsultchef bör du ha några års erfarenhet av rollen och tidigare ha hanterat både projektledning och personalansvar, gärna på något bolag som rör sig inom IT och webbutveckling. Även erfarenhet av sälj och rekrytering är bra att ha med sig in i den här rollen så att du vet hur du ska bygga starka och långsiktiga relationer som stärker bolaget.
Personliga egenskaper
För att platsa in hos QueensLab är det passande om du är både nyfiken och trygg och våga styra och ställa men också testa på nya områden för att vidga både din och bolagets vyer. Då jobbet innebär mycket arbete med andra människor, både internt och externt, är det bra om du trivs med upplägget, gillar att samarbeta med andra och stormtrivs i det sociala rummet.
Intresserad av tjänsten?
Q

QueensLab - Stockholm

queenslab.se

Jobba på QueensLab

Daniel som är utvecklare berättar hur det är att jobba på QueensLab.

Hållbarhet

Miljöval
QueensLab källsorterar på alla sina kontor. De väljer också att prioritera resor med tåg om digitala möten inte är ett alternativ.
Mångfald
QueensLab jobbar aktivt för en bra mix av både etnicitet och kön inom företaget. Könsfördelningen ligger på 70% män och 30% kvinnor, något som QueensLab aktivt jobbar med att balansera genom riktade rekryteringskampanjer och samarbeten med organisationer som Women in Tech och Tjejer som kodar. På bolaget värdesätts kompetens framför allt annat, och varje individ välkomnas oavsett bakgrund. QueensLab är fast övertygade om att en mångsidig arbetsstyrka inte bara förhöjer arbetskulturen, utan också ökar lönsamheten och bidrar positivt till samhället. För att säkerställa en positiv arbetsmiljö genomförs regelbundna medarbetarundersökningar. De anställdas åsikter och förslag tas på allvar och lyfts fram under ledningsgruppsmöten, där strategier för förbättringar och utveckling diskuteras. På så sätt försäkrar sig QueensLab om att vara en plats där varje medarbetare känner sig värderad och inkluderad.

Personlig utveckling

På QueensLab är kompetens- och personlig utveckling en prioritet. Varje vecka anordnas "InLabs" – 2-4 timmars sessioner där medarbetare fokuserar på att fördjupa sina kunskaper inom specifika teknikområden. Det är inte bara en chans att skärpa tekniska färdigheter, utan även en möjlighet att utforska och definiera olika karriärbanor. Med stöd av individuella utvecklingsmöten, som hålls var sjätte månad, kan anställda navigera mot nya roller eller större ansvarspositioner. Denna kultur av ständig lärande och utveckling har möjliggjort för många inom QueensLab att framgångsrikt stiga i graderna och anta ledande roller, vilket bevisar InLabs betydelse i att skapa en miljö där talang och ambition frodas.

Det här sticker ut med oss

Känner du för lite omväxling eller vill du fly Sveriges gråa väder? QueensLab erbjuder nu möjligheten att jobba från vårt nya kontor i soliga Lissabon, Portugals pärla. En perfekt chans att ladda batterierna!

Arbetsplatsen

QueensLabs kontor i Stockholm ligger på tredje våningen i ett hus på Stora Nygatan 33 i Gamla Stan. I ett delat kontor sitter det idag 10 stycken anställda men på sikt vill QueensLab bli upp till 50 stycken på Stockholmskontoret. De anställda utgör en blanding av olika utvecklare och designers som jobbar tillsammans mot olika kunder till bolaget.Kontoret ligger i en gammal rustik miljö och är uppbyggt av stora konferensrum och trevliga gemensamhetsytor. Det centrala läget ger goda kommunikationer med kollektivtrafiken och erbjuder närhet till mängder av trevliga krogar och restauranger i området.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu