Job listing cover image

Kommunikativ beräkningsingenjör till bolag med stor gemenskap

U

Uniso Technologies

Teknisk analys och simulering
Göteborg, Fiskhamnsgatan 10 • 0-3 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en kommunikativ ingenjör med erfarenhet av mekanisk beräkning? Bli en del av oss på Uniso Technologies där delaktighet, gemenskap och utveckling står i fokus.
Uniso Technologies är ett konsultbolag baserat i Majorna i Göteborg. Vi består av ett team på runt 20 medarbetare som är specialiserade på teknisk beräkning och simulering. Nu söker vi dig – en beräkningsingenjör som vill påverka din utveckling framåt och vara en del av en gemenskap där vi träffas regelbundet och har kul tillsammans.

Ditt jobb på Uniso Technologies

Team

Team member
Filip
CAE Engineer
Candidate
Du?
Beräkningsingenjör
Team member
Olivia
CAE Engineer
Team member
Christoffer
Structural Analysis Engineer
Team member
Anders
Teamledare & beräkningsingenjör
Team member
Kajsa
Structural Analysis Engineer
Du kommer att utföra beräkningar och analyser i olika kunduppdrag. Det kan handla om allt från att analysera och dimensionera svetsar eller andra förband i projekt inom industrin till att utforska nya lösningar för fordon, energi, kärnkraft, processindustri, marinteknik och medtech. Uppdragen kan ske både i team och på egen hand, beroende på projektets natur och kundens behov.Våra kunder finns i alla möjliga branscher – vi jobbar med allt från tandimplantat till rymdraketer. Vårt mantra är att du är bäst på det du tycker är roligt och därför ger vi dig möjligheten att påverka dina uppdrag i den mån det går. Vi har alla olika behov och vill ge dig dina bästa förutsättningar för att utvecklas.När det kommer till möjligheten att jobba remote är det helt upp till dig och kunden. På Uniso uppskattar vi att ses fysiskt men vi förstår om du vill jobba hemifrån någon dag emellanåt. De flesta av oss trivs bäst på plats, och vi värdesätter att vara ett starkt team som ses regelbundet.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi söker dig som är beräkningsingenjör med åtminstone tre års erfarenhet av mekaniska beräkningar. Troligtvis har du läst maskinteknik och har en master inom applied mechanics från Chalmers eller annat universitet. Alternativt har du läst väg och vatten eller teknisk fysik, men viktigast är att du är väldigt intresserad av det vi gör på Uniso. Det är viktigt att du har arbetat med mjukvaran ANSA och att du har erfarenhet av explicita analyser i LS-DYNA. Du behöver också kunna behärska svenska flytande.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som lyssnar till kunden och har lätt för att ta in vad som är viktigt för respektive projekt. Eftersom det handlar om en konsultroll behöver du också vara självgående och flexibel. Vår förhoppning är att du trivs i ett sammanhang där god gemenskap och sammanhållning prioriteras, och där vi ser till att träffas fysiskt eller digitalt.
Intresserad av tjänsten?
U

Uniso Technologies - Göteborg

uniso.se

Jobba på Uniso Technologies

Anders och Olivia berättar hur det är att jobba på Uniso Technologies.

Det här sticker ut med oss

Hos oss är gemenskap och delaktighet viktigt och därför ser vi till att träffas ofta. Det kan handla om frukostmöten där en medarbetare berättar om sitt uppdrag, eller mer fartfyllda aktiviteter som gokart eller kickboxning. Du kan också se framemot konferenser, sommar- och julfester och andra event längst med året. Delaktighet för oss handlar inte bara att delta i interna aktiviteter utan vi vill också att du som medarbetare är med och påverkar de beslut som tas. Vi ger dig också stor frihet att styra din egen utveckling, oavsett om det handlar om utbildningar, dina arbetsuppgifter eller möjligheten planera en konferens eller hålla i ett webinar. En förmån hos oss är att du får 25 semesterdagar från start och en extra dag för varje år du arbetar, upp till max 30 dagar. Dessutom kan du njuta av betald ledighet mellan jul och nyår varje år. Kanske är det en av anledningarna till det låga antalet medarbetare som slutar hos oss?

Arbetsplatsen

Kontoret ligger på Fiskhamnsgatan 10, i området Majorna i Göteborg. Här sitter vi i ett öppet kontorslandskap på våning 6 i en byggnad som bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet. Med utsikt åt alla fyra väderstreck får kontoret gott om naturligt ljus.I närheten ligger flera lunchrestauranger, och Chapmans torg är bara en kort promenad bort. Även Klippan och Röda Sten med sina restauranger finns inom kort avstånd från kontoret.För dig som åker kollektivt finns hållplatsen Chapmans Torg ett par minuters promenad från Uniso-kontoret. Du som tar bilen har eventuellt möjlighet att hyra en parkeringsplats i närheten av kontoret.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86