Backendutvecklare

Logotyp Zeldio

Zeldio

Produktutvecklingzeldio.com
Halmstad, Kristian IV:s väg 3 • 0-3 distansdagar
Halmstad, Kristian IV:s väg 3
0-3 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu

Jobba på Zeldio

Vd:n Daniel och utvecklaren Tho berättar om hur det är att jobba på Zeldio!

Hållbarhet

Miljöval
Hos Zeldio tänker de på miljön i både de små och stora aspekterna. De källsorterar på kontoret, använder svanenmärkt papper de få gånger de skriver ut med skrivare och elen de använder kommer från förnybara källor. De prioriterar också att använda sig av miljömärkta tjänster så långt de går och uppmuntrar sina säljare att sälja på distans istället för att göra onödiga resor ut till kund. Detta sparar både bränsle och tid och gjort att Zeldio minskat mängden bilresor med ca 50% det senaste året.

Förutom detta är Zeldios egna produkt miljövänlig då den drar ner pappersåtgången för restaurangerna eftersom kvitton och bongar, både mot personal och kund, är digitala.
Mångfald
Bland de 9 anställda hos Zeldio finns i dagsläget fyra män och sex kvinnor. De värderar en blandning av män och kvinnor högt och hoppas kunna hålla mixen jämn även när de expanderar och anställer fler. I dagsläget finns även två personer med utländsk härkomst. Zeldio vill att bolaget ska vara attraktivt för alla sorters individer och att bolaget är en avspegling av samhället och hoppas att detta leder till en bra blandning bland de anställda.
Samhällsnytta
Zeldio står på restaurangernas sida och anser det som viktigt att alltid vara “The good guys”. I en bransch där många konkurrenter utnyttjar restaurangägarna, eller buden som kör maten, genom höga avgifter och genom att själva ta stor del av kakan (30% av omsättningen), vill Zeldio hjälpa till förändra förutsättningarna. Genom sin produkt Lumit hjälper de restauranger att gå över till att jobba digitalt och ta emot beställningar online via Zeldio vilket innebär låga avgifter och maximal vinst för restaurangerna.

Personlig utveckling

För att främja personlig utveckling på företaget kommer Zeldio framöver lägga en årlig budget där de anställda får möjlighet att gå olika typer av utbildningar för att kunna utvecklas i sina roller. Dessutom har de varje halvår en heldag för alla anställda där fokus ligger på olika internutbildningar.

Personlig utveckling främjas även av att de anställda lär sig av varandras erfarenheter och kompetenser. Kunskapsdelning mellan juniora och seniora är en naturlig del inom företaget, särskilt bland utvecklarna, och sker dagligen på olika plan.

Kontoret

Kontorsmiljö Zeldio
Zeldios kontor ligger på 8:e våningen i Trade Center, glashöghuset som står på Halmstad Högskolas campusområde, på Kristian IV:s väg 3. Här sitter 9 stycken anställda, som jobbar med utveckling, sälj, support och management, i ljusa och fräscha lokaler som har både egna och delade rum. Kontoret har dessutom ett rekreationsrum där man kan vila, spela tv-spel eller ta ett samtal lite mer privat.

På Zeldio äter de ofta sin lunch tillsammans runt lunchbordet i kontorets kök men ibland går de också ut och äter. Det finns en del restauranger i närområdet och dessutom ligger en av stans bästa restauranger i samma byggnad som kontoret. 

Gänget på Zeldio tar stolthet i sitt kontor och dess läge och känner att de jobbar i stans mest ikoniska byggnad. Det är det enda helglasade höghuset i stan och eftersom kontoret också täcker hela våningen har man här en panoramavy med utsikt över både city och havet.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu