Backendutvecklare till påhittigt techbolag

Logotyp Visit Group

Visit Group

Bokningsplattform inom turism
Främjar mångfald
Utan krav på svenska
Göteborg, Kungsgatan 34 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Kungsgatan 34
0-3 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Engagerad backendutvecklare till techbolag i tillväxtfas. Med rätt teknik och stor passion kan du komma långt hos Visit Group – vare sig det handlar om ditt kodande eller dina musikaliska förmågor.
Visit Group är ett växande techbolag som bygger digitala system för turism- och destinationsbranschen, bland annat plattformar som CityBreak, BookVisit och iTicket. Nu söker man dig som är en stjärna på backend och som vill ta bolagets plattform till en ny nivå. Kanske är du också intresserad av att lyfta taket som ny medlem i företagets egna coverband?

Ditt jobb på Visit Group

Arbetsteamet Visit Group Göteborg
På Visit Group kommer du att jobba med en av företagets webbaserade SaaS-plattform Citybreak Enterprise, som gör det möjligt för turistföretag att sälja, kombinera och distribuera turistprodukter. Du ingår i ett team bestående av andra utvecklare och produktägare. Tillsammans med utvecklingsteamet använder du tekniker som C#, .NET och REST för att utveckla ekonomisystemet i plattformen. Och ni är delaktiga i hela processen – från specifikation av nya funktioner och planering av arkitekturen, till implementering och utveckling av lösningar. 

Du blir del av en medelstor organisation med startup-känsla. Här får du det bästa av två världar – en plats där människor både brinner för sitt arbete och älskar att ha roligt. Några av din kollegor från start kommer bli Christian, Filip, Magnus, William, Joakim och Christopher.

Det här sticker ut med oss

Visit Groups kontorsband på scen
Visit Group’s nya bandmedlem? 
På Visit Group satsar man stenhårt på att ha kul på jobbet. Därför kan du vänta dig både pingisrundor, meditationstunder och fredagsfotboll. Man har också ett coverband i behov av förstärkning, så för dig som gillar musik – här är din chans att få skina.

Förmåner

Frukost
Frukost finns alltid tillgängligt i kylskåpet i köket där det är fritt att ta. Dessutom äter de anställda gemensam frukost en gång i veckan.
Försäkring
Som anställd på Visit täcks du av en tjänstepensionsförsäkring via Avanza och en sjukförsäkring, TGL och TFA via Euro Accident.
Mentorskap
Alla nya anställda hos Visit tilldelas en lämplig mentor som fungerar som stöd de första månaderna på företaget.
Resor
Gänget på Visit åker årligen på en större gemensam resa för att umgås och ha det trevligt tillsammans. De olika teamen hittar också på egna mindre aktiviteter ca 2 gånger per år.
Utbildningsplan
Som anställd arbetar du fram en individuell utvecklingsplan tillsammans med din närmsta ansvarige. Två gånger per år sker också utvecklingssamtal för att planera för framtida utvecklingsmöjligheter.
Friskvårdsbidrag
Hos Visit får du som anställd 3000 kr per år att lägga på din hälsa och ditt välmående.
Utrustning för hemmakontoret
För dig som jobbar på distans finns det möjlighet att få utrustning som komplement till det du redan har hemma.
Dusch på kontoret
Cursor för mig är pointer och inte hand på annonserna nu. 

Du som söker

Kompetenser
För den här rollen är det optimalt om du har minst 2 års erfarenhet som utvecklare och behärskar tekniker som C#, .NET och REST från tidigare arbeten. Är du dessutom bekant med EntityFramework, SQL, MongoDB och modern SPA är det ett plus i kanten.
Personliga egenskaper
Med din positiva energi och din nyfikenhet kommer du tillföra mycket till Visit Group. Du gillar att komma med lösningar på problem och förhoppningsvis blir du peppad av tanken på att få utveckla end-to-end lösningar för turistbranschen. 
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp Visit Group

Visit Group - Göteborg

Visitgroup.com

Jobba på Visit Group

Utvecklaren William och projektledaren Julia berättar om hur det är att jobba på Visit Group!

Hållbarhet

Mångfald
Majoriteten av Visits anställda, i både Stockholm och Göteborg, har svensk bakgrund men bolaget i stort har en bred mix av olika etniciteter och medarbetare som jobbar i olika länder. Visit ser positivt på mixen då det skapar bredd i både företaget och de olika projekten de jobbar med.

Fördelningen mellan män och kvinnor bland de anställda är i dagsläget ca 60/40, något Visit vill jämna ut i framtiden. För att nå ut till fler kvinnliga utvecklare appliceras olika rekryteringsstrategier där utformning av annonser, val av kanaler och representation i marknadsföringsmaterial ses över och används som verktyg i processen.

Personlig utveckling

Visit har en policy kring personlig utveckling för personalen med utvecklingssamtal två gånger om året där individanpassade utvecklingsplaner tas fram mellan anställd och personalansvarig. Dessutom prioriteras gemensamma satsningar där alla på bolaget är involverade, både i mindre format som Lunch & Learn och större satsningar som sträcker sig över en längre tid.

Visit lever efter mottot 'hire for personality and train for skills’, där de anställda, både nyanställda och seniora, uppmuntras att fortsätta utvecklas och ta sig an nya roller. Detta främjar de genom att alltid försöka rekrytera internt i första hand för att ge de anställda nya möjligheter.

Kontoret

Korridoren på Visit Group
Visits Göteborgskontor ligger på 4:e våningen på Kungsgatan 34-36, mitt i centrala stan. I luftiga öppna kontorslandskapet, som sträcker sig över hela våningsplanet, sitter 64 stycken anställda som jobbar som utvecklare, produktägare, säljare och olika typer av managers. 

Kontoret är beläget ett stenkast från Domkyrkan och en kort promenad från Kungsportsplatsen, två knutpunkter i kollektivtrafiken som gör det möjligt att snabbt förflytta sig runt om i stan med både buss och spårvagn.

Det centrala läget bjuder också på närhet till en mängd olika cafeer, restauranger och AW spots som de anställda gärna besöker. För de i personalen som äter medhavd lunch finns både ett trevligt kök och en härlig takterass att äta på. Bland de som går ut och äter på stan är The Barn och Jinx food truck stora favoriter.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.