Backendutvecklare

Logotyp Visit Group

Visit Group

Bokningsplattform inom turismVisitgroup.com
Utan krav på svenska
Solna, Greta Garbos väg 11 • 0-3 distansdagar
Solna, Greta Garbos väg 11
0-3 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Visit Group

Utvecklaren William och projektledaren Julia berättar om hur det är att jobba på Visit Group!

Hållbarhet

Mångfald
Majoriteten av Visits anställda, i både Stockholm och Göteborg, har svensk bakgrund men bolaget i stort har en bred mix av olika etniciteter och medarbetare som jobbar i olika länder. Visit ser positivt på mixen då det skapar bredd i både företaget och de olika projekten de jobbar med.

Fördelningen mellan män och kvinnor bland de anställda är i dagsläget ca 60/40, något Visit vill jämna ut i framtiden. För att nå ut till fler kvinnliga utvecklare appliceras olika rekryteringsstrategier där utformning av annonser, val av kanaler och representation i marknadsföringsmaterial ses över och används som verktyg i processen.

Personlig utveckling

Visit har en policy kring personlig utveckling för personalen med utvecklingssamtal två gånger om året där individanpassade utvecklingsplaner tas fram mellan anställd och personalansvarig. Dessutom prioriteras gemensamma satsningar där alla på bolaget är involverade, både i mindre format som Lunch & Learn och större satsningar som sträcker sig över en längre tid.

Visit lever efter mottot 'hire for personality and train for skills’, där de anställda, både nyanställda och seniora, uppmuntras att fortsätta utvecklas och ta sig an nya roller. Detta främjar de genom att alltid försöka rekrytera internt i första hand för att ge de anställda nya möjligheter.

Kontoret

Sällskapsrummet Visit Group
Visits Stockholmskontor ligger på 4:e våningen på Greta Garbos väg 11, i Råsunda strax norr om Stockholm stad. Här, i ett eget kontor beläget i området Filmstaden, sitter 12 anställda som jobbar som bland annat utvecklare, designers och projektledare Kontoret är öppet och ljust med stora fönster och är uppbyggt av både öppet landskap och gemensamma ytor men också av flera mindre arbetsrum.

Det är enkelt att ta sig till kontoret med både bil och kommunalt. Det ligger en tunnelbanestation bara några hundra meter från kontor där du kan ta dig in till centrala Stockholm på 15 minuter. Det går även flera bussar i området som kör till andra delar av stan.
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.