Backendutvecklare till tryggt konsultbolag med bred expertis

Technogarden logo

Technogarden

Bemanning och rekrytering
Göteborg, Kyrkogatan 20 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Kyrkogatan 20
0-3 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kreativ backendutvecklare till etablerat konsultbolag med många expertområden. Bli en del av ett tajt gäng som jobbar och utvecklas tillsammans i en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och stora möjligheter.
Technogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för verksamheter runt om i Sverige som verkar inom Industri, IT, Life Science, Management och Telecom. Genom att förse sina kunder med bland annat tekniska konsulter och rekrytering hjälper de företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov. Nu söker man flera nyfikna och duktiga backendutvecklare åt sina egna vägnar som vill vara med och utveckla för ett nytt högprofilerat projekt för en spännande kund.

Ditt jobb på Technogarden

Team Technogarden
Som backendutvecklare hos Technogarden kommer du in i en ny spännande satsning där teamet precis ska ge sig på ett uppdrag för en internationell biltillverkare och tIllsammans kommer ni vara med och forma kundens affär i Sverige. Dina primära tekniker blir .NET och/eller Node.js samt AWS, och med hjälp av dessa kommer du få de bästa möjligheterna och förutsättningar att vara med och påverka teknikutveckling hos bolagets kunder.

Technogarden som bolag är idag över 100 anställda, med ca 50 stycken stationerad här i Göteborg. Några av de som kommer välkomna dig när du anländer till kontoret på Kyrkogatan är Paula, Per, Rebecka, Christer och Ulrika. På Technogarden strävar de alltid efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland alla medarbetare, trots det geografiska avståndet, med flera kontor i andra delar av Sverige, och anordnar därför regelbundna konsultträffar och teambildningdagar.

Det här sticker ut med oss

Bred mix av prova-på-aktiviteter
På Technogarden kan du som vill, testa på allt möjligt kul utanför arbetstid. Tidigare har man bland annat klättrat i berg, haft bokcirklar, målarkurser och skjutit pilbåge. Den breda mixen ger dig chansen att testa på aktiviteter du redan gillar, men också möjligheten att prova på något helt nytt.

Förmåner

Frukost
Gemensam frukost på kontoret sker på spontan basis.
Frukt
Fruktkorg och en massa andra godsaker finns alltid tillgängligt på kontoret.
Försäkring
Som anställd hos Technogarden täcks du av en grupplivförsäkring och en hälsoförsäkring, men även flera andra går att lägga till mot löneavdrag.
Mentorskap
Mentorskap för nyanställda anpassas efter individens behov, beroende på exempelvis senioritet. Oavsett nivå får man dock alltid support och stöd under sin första tid på bolaget.
Resor
Teamet på Technogarden brukar åka upp till Norge och åka skidor i Hafjell eller Hemsedal och spendera tid tillsammans.
Cykelparkering
För dig som cyklar till jobbet finns cykelparkering på innergården.
Kollektivavtal
Technogarden är kollektivanslutna.
Friskvårdsbidrag
Som anställd hos Technogarden får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kr per år.
Träning på jobbet
På technogarden hittar du personer som ibland går och tränar tillsammans på lunchrasterna. Här finns även en del alpinister som ser extra mycket fram emot bolagets resor till Hafjell och Hemsedal.

Du som söker

Kompetenser
För att verkligen lyckas i rollen som backendutvecklare hos Technogarden bör du ha några års erfarenhet av backendutveckling, gärna i .NET eller Node.js, samt goda erfarenheter av AWS. Skulle du dessutom komma med andra typer av kompetenser eller andra teknologier, som exempelvis React, är detta ett stort plus.
Personliga egenskaper
Technogarden tror att rätt person för den här rollen är riktigt skillad inom sitt område och är passionerade att producera extra bra grejer. Känner du dessutom att du trivs i en miljö som kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög ambitionsnivå har du hamnat rätt.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Technogarden logo

Technogarden - Göteborg

technogarden.se

Jobba på Technogarden

Paula och Christer berättar hur det är att jobba på Technogarden!

Hållbarhet

Miljöval
Technogarden drar sitt strå till stacken genom att källsortera på kontoret, uppmuntra sin personal att resa så miljövänligt som möjligt, samt prioritera ett aktivt miljötänk vid inköp av olika produkter, både livsmedel och produkter till kontoret.
Mångfald
Technogarden strävar efter mångfald på så många plan som möjligt och har redan kommit en bra bit på vägen. Uppdelningen på företaget är idag ca 52% kvinnor och 48% män och 2022 var Technogarden ett av de 15 konsultbolag som fick utmärkelsen “Jämställt konsultbolag” då de har minst 40% kvinnor bland sina anställda. Även Technogardens styrelse har en hög andel kvinnor, ca 67%.

Personlig utveckling

Som anställd har du alla möjligheter att utvecklas och bygga vidare på dina kompetenser, och självklart gör Technogarden allt det kan för att hjälpa dig på traven. Med deras hjälp, och ett eget driv och engagemang, har du möjlighet att gå utbildningar, lära dig nya tekniker, ta certifiering osv. Här prioriterar man att vara väldigt lyhörda utifrån individen för att skapa de bästa förutsättningarna.

För att skapa en bra mix där alla anställda utvecklas och sprider kunskap prioriterar man en bra mix av både juniora och seniora individer, där båda parter kan lära av varandra. Nyanställda på företaget får också stöttning och uppbackning i den mån det behövs beroende på senioritetsnivå och hur snabbt man kommer in i rollen.

Kontoret

Technogarden kontor
Technogardens kontor ligger i en äldre byggnad på Kyrkogatan 20-22 i centrala Göteborg, vackert beläget med utsikt över stadens Domkyrka. Här, på 3:e våningen i ett öppet landskap med vindsvåningskänsla, sitter ca 8 personer inom LifeScience & IT och jobbar som bland annat utvecklare, scrum masters, projektledare, inköpare och rekryterare. 

Tack vare kontorets centrala adress är det enkelt att ta sig till med kollektivtrafik, med knutpunkter som Domkrykan, Stenpiren och Brunnsparken bara ett stenkast bort.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.