Job listing cover image

Backendutvecklare till växande teknik- och designbyrå

Q

QueensLab

Teknik och designSe andra roller på QueensLab
Främjar mångfald
Stockholm, Stora Nygatan 33 • 0-3 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Backendutvecklare med kärlek för kreativ teknik till litet snabbväxande bolag. Bli en del av ett hjälpsamt gäng utvecklare och designers som strävar efter att ligga i framkant inom både teknik och design.
QueensLab är ett modernt och nytänkande bolag vars mål är att brygga gapet mellan utveckling och design. Genom att att kombinera stimulerande projekt och utmanande teknik ger QueensLab dig chansen att skapa och utveckla framtidens kreativa lösningar. Nu söker de flera duktiga utvecklare som har stenkoll på .NET som vill vara med och bygga upp Stockholmskontoret och påverka sin egen framtiden som utvecklare.
Rollen som backendutvecklare präglas främst av konsultuppdrag hos några av bolagets kunder. Du får jobba med tekniker som .NET C# och Python i projekt som du älskar men som också utmanar dig och får dig att utvecklas. Med bra ruljans på uppdrag och projekt, där man ofta sitter i ca 6 månader åt gången, får du chans att jobba med flera olika typer av uppdrag under tidens gång. QueensLab ligger i framkant när det gäller att utforska ny teknik så om du verkligen brinner för att spännande teknik och är nyfiken på att prova på de allra senaste i branschen så har du chansen att göra det i den här rollen. Du kommer bli en del av det lilla teamet av Queens som sitter på Stockholmskontoret, men jobbar självklart nära andra kollegor på de andra QueensLabs kontoren. Från start välkomnas du av härliga kollegor som Stefan, Linda, Samuel, Melina, Namroud och Pablo.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Är du en riktigt fena på backend och älskar att programmera i C# .NET och kanske även har en liten förkärlek för Python har du goda förutsättningar att lyckas i din roll. 
Personliga egenskaper
För att platsa in hos QueensLab och i rollen som backendutvecklare är det passande om du är både nyfiken och trygg, så du kan ta dig an spännande projekt som både utmanar dig och får dig att utvecklas. Då jobbet innebär mycket arbete med andra människor, både internt och externt, är det bra om du trivs med upplägget, gillar att samarbeta med andra och stormtrivs i det sociala rummet.
Intresserad av tjänsten?
Q

QueensLab - Stockholm

queenslab.se

Jobba på QueensLab

Daniel som är utvecklare berättar hur det är att jobba på QueensLab.

Hållbarhet

Miljöval
QueensLab källsorterar på alla sina kontor. De väljer också att prioritera resor med tåg om digitala möten inte är ett alternativ.
Mångfald
QueensLab jobbar aktivt för en bra mix av både etnicitet och kön inom företaget. Könsfördelningen ligger på 70% män och 30% kvinnor, något som QueensLab aktivt jobbar med att balansera genom riktade rekryteringskampanjer och samarbeten med organisationer som Women in Tech och Tjejer som kodar. På bolaget värdesätts kompetens framför allt annat, och varje individ välkomnas oavsett bakgrund. QueensLab är fast övertygade om att en mångsidig arbetsstyrka inte bara förhöjer arbetskulturen, utan också ökar lönsamheten och bidrar positivt till samhället. För att säkerställa en positiv arbetsmiljö genomförs regelbundna medarbetarundersökningar. De anställdas åsikter och förslag tas på allvar och lyfts fram under ledningsgruppsmöten, där strategier för förbättringar och utveckling diskuteras. På så sätt försäkrar sig QueensLab om att vara en plats där varje medarbetare känner sig värderad och inkluderad.

Personlig utveckling

På QueensLab är kompetens- och personlig utveckling en prioritet. Varje vecka anordnas "InLabs" – 2-4 timmars sessioner där medarbetare fokuserar på att fördjupa sina kunskaper inom specifika teknikområden. Det är inte bara en chans att skärpa tekniska färdigheter, utan även en möjlighet att utforska och definiera olika karriärbanor. Med stöd av individuella utvecklingsmöten, som hålls var sjätte månad, kan anställda navigera mot nya roller eller större ansvarspositioner. Denna kultur av ständig lärande och utveckling har möjliggjort för många inom QueensLab att framgångsrikt stiga i graderna och anta ledande roller, vilket bevisar InLabs betydelse i att skapa en miljö där talang och ambition frodas.

Det här sticker ut med oss

Känner du för lite omväxling eller vill du fly Sveriges gråa väder? QueensLab erbjuder nu möjligheten att jobba från vårt nya kontor i soliga Lissabon, Portugals pärla. En perfekt chans att ladda batterierna!

Arbetsplatsen

QueensLabs kontor i Stockholm ligger på tredje våningen i ett hus på Stora Nygatan 33 i Gamla Stan. I ett delat kontor sitter det idag 10 stycken anställda men på sikt vill QueensLab bli upp till 50 stycken på Stockholmskontoret. De anställda utgör en blanding av olika utvecklare och designers som jobbar tillsammans mot olika kunder till bolaget.Kontoret ligger i en gammal rustik miljö och är uppbyggt av stora konferensrum och trevliga gemensamhetsytor. Det centrala läget ger goda kommunikationer med kollektivtrafiken och erbjuder närhet till mängder av trevliga krogar och restauranger i området.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu