Backendutvecklare med talang för C# och .NET till teknik- och designbyrå

Logotyp QueensLab

QueensLab

Teknik och design
Främjar mångfald
Göteborg, Västra Hamngatan 11 • 0-4 distansdagar
Göteborg, Västra Hamngatan 11
0-4 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Prestigelös backendutvecklare till snabbväxande bolag med stöttande kultur. Bli en del av ett gäng passionerade utvecklare och designers som kombinerar spännande projekt med den senaste tekniken i branschen.
QueensLab är ett modernt och nytänkande bolag vars mål är att brygga gapet mellan utveckling och design. Genom att att kombinera stimulerande projekt med utmanande teknik ger QueensLab dig chansen att skapa och utveckla framtidens kreativa lösningar. Dessutom är alla på företaget riktigt vassa inom sina områden – precis som du. 

Ditt jobb på QueensLab

Arbetsteamet QueensLab
Rollen som backendutvecklare präglas av både konsultuppdrag och inhouse-projekt där dina främsta tekniker blir C# och .NET. Du kommer att vara ansvarig för att noggrant förstå och analysera kundens behov, och därefter utforma och leverera skräddarsydda lösningar.
Med bra ruljans på uppdrag får du chans att jobba med flera olika projekt under tidens gång. 

QueensLab ligger i framkant när det gäller att utforska ny teknologi så om du verkligen brinner för spännande teknik och är nyfiken på att prova på det allra senaste inom branschen så har du chansen att göra det i den här rollen. 

De flesta av uppdragen på företaget är tvärfunktionella vilket betyder att du kommer jobbar med flera olika team. Detta ger dig möjligheten att jobba och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor inom både utveckling och design. Du kommer dagligen stöta på massor av kollegor men några av dina närmsta kollegor blir Adam, Victoria, Andreas och Magnus. 

Det här sticker ut med oss

Labba med QueensLab
Ungefär fyra gånger om året arrangeras så kallade OpenLabs, ett uppskattat event bland de anställda där de får mötas upp och labba tillsammans i team. Varje lag består av olika kompetenser inom teknik och design som kompletterar varandra och gynnar projektet. Förutom gänget på QueensLab bjuder man även in externa kunder och företag att delta.

Jobba från solstolen
Är du trött på Sveriges trista väder eller bara sugen på lite omväxling för att ge kroppen och hjärnan lite ny energi? QueensLab har precis öppnat ett nytt kontor nere i Portugals pärla Lissabon dit du som anställd får åka och jobba från om du känner för det.

Förmåner

Frukost
Frukost i form av mellanmål och dricka finns möjligt att beställa för den som vill ha.
Frukt
Frukt finns att ta och äta varje dag.
Försäkring
Som anställd täcks du av en privat vårdförsäkring och en tjänstepensionsförsäkring.
Mentorskap
Det finns inget satt upplägg för mentorskap hos QueensLab men kulturen på företaget är otroligt hjälpsam och ingen lämnas i sticket. Vare sig man är ny eller varit anställd länge, junior eller senior, så finns det alltid hjälp att få om man behöver den.
Resor
Flera gånger om året görs roliga happenings och kick-offer för alla anställda på kontoret. Dessutom kan du som anställd åka till det nyöppnade kontoret i Lissabon och jobba därifrån under en period om du vill det.  
Utbildningsplan
Individuella planer läggs upp för de anställda med regelbundna avstämningar och uppföljningar. Alla på QueensLab deltar också i 4 timmars kompetensutveckling varje vecka i form av InLabs där de gemensamt jobbar i olika spännande projekt för att utvecklas och lära sig nya saker.
Friskvårdsbidrag
På QueensLab erbjuds du ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år.
Träning på jobbet
Som anställd på QueensLab har du rabatt på Nordic Wellness träningsanläggningar.
Utrustning för hemmakontoret
Om du behöver finns det utrustning att få för att komplettera ditt hemmakontor.
Dusch på kontoret
Det finns möjlighet att duscha på kontoret. 

Du som söker

Kompetenser
Är du en riktig fena på C# och .NET och har arbetat med dessa i tidigare projekt kommer på passa bra på QueensLab. Erfarenhet av SQL är önskvärt och gärna även Elasticsearch/MongoDB eller liknande dokumentdatabas.
Personliga egenskaper
Utöver din tekniska skicklighet söker Queenslab dig som är nyfiken, prestigelös och trygg i din kompetens så du kan ta dig an de mer utmanande projekten. Precis som gänget på QueensLab anser du att ett starkt team är nyckeln till framgångsrika projekt.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!
Logotyp QueensLab

QueensLab - Göteborg

queenslab.se

Jobba på QueensLab

Daniel som är utvecklare berättar hur det är att jobba på QueensLab.

Hållbarhet

Miljöval
QueensLab källsorterar på alla sina kontor. De väljer också att prioritera resor med tåg om digitala möten inte är ett alternativ.
Mångfald
QueensLab jobbar aktivt för en bra mix av både etnicitet och kön inom företaget. Könsfördelningen ligger på 70% män och 30% kvinnor, något som QueensLab aktivt jobbar med att balansera genom riktade rekryteringskampanjer och samarbeten med organisationer som Women in Tech och Tjejer som kodar.
På bolaget värdesätts kompetens framför allt annat, och varje individ välkomnas oavsett bakgrund. QueensLab är fast övertygade om att en mångsidig arbetsstyrka inte bara förhöjer arbetskulturen, utan också ökar lönsamheten och bidrar positivt till samhället.

För att säkerställa en positiv arbetsmiljö genomförs regelbundna medarbetarundersökningar. De anställdas åsikter och förslag tas på allvar och lyfts fram under ledningsgruppsmöten, där strategier för förbättringar och utveckling diskuteras. På så sätt försäkrar sig QueensLab om att vara en plats där varje medarbetare känner sig värderad och inkluderad.

Personlig utveckling

På QueensLab är kompetens- och personlig utveckling en prioritet. Varje vecka anordnas "InLabs" – 2-4 timmars sessioner där medarbetare fokuserar på att fördjupa sina kunskaper inom specifika teknikområden. Det är inte bara en chans att skärpa tekniska färdigheter, utan även en möjlighet att utforska och definiera olika karriärbanor. Med stöd av individuella utvecklingsmöten, som hålls var sjätte månad, kan anställda navigera mot nya roller eller större ansvarspositioner. Denna kultur av ständig lärande och utveckling har möjliggjort för många inom QueensLab att framgångsrikt stiga i graderna och anta ledande roller, vilket bevisar InLabs betydelse i att skapa en miljö där talang och ambition frodas.

Kontoret

QueensLabs kontor Göteborg utifrån
QueensLab har sitt huvudkontor på den centrala adressen Västra Hamngatan 11 i Göteborg, precis mitt emot Domkyrkan. Utspritt på två våningar sitter 47 stycken anställda i öppna kontorslandskap med gott om plats och fin utsikt över staden. Tillsammans utgör de en blandning av olika utvecklare, som frontend, backend och fullstack, och olika designers. Det sitter också ett antal business managers på adressen och vidare har man nära kontakt med kollegorna som sitter på kontoren i både Stockholm och Lissabon.

Från kontoret har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Kollektivtrafiken ligger ett stenkast från kontoret och närheten till Göteborgs centralstation gör det enkelt att pendla till och från jobbet med tåg. Området runt kontoret har mängder med trevliga lunchrestauranger där flera anställda kör gemensamma luncher. För den som hellre har med sig matlåda finns en stor öppen lounge yta med kök på kontoret.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.