Backendutvecklare

Logotyp CSAM health

Csam Health

Teknik och e-hälsaCsamhealth.com
Se andra roller på Csam Health
Göteborg, Sankt Eriksgatan 5 • 0-5 distansdagar
Göteborg, Sankt Eriksgatan 5
0-5 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Csam Health

Mjukvaruutvecklaren Anna berättar hur det är att jobba på Csam Health!

Hållbarhet

Samhällsnytta
Csam Healths produkter används för att rädda liv då deras mjukvaruprodukter finns implementerade i arbetet hos landets 112 centraler - från det att man ringer 112 och talar med en operatör hos SOS Alarm till utryckning av blåljusenheter och till att man hamnar på sjukhus. Csam Healths mjukvara finns alltså med i hela larmkedjan. 
Miljöval
Csam Health drar sitt strå till stacken genom att källsortera i fastigheten, uppmuntra sin personal att resa så miljövänligt som möjligt. Ex med cykel, kollektivt eller tåg, samt att prioritera ekologiska och miljövänliga val vid inköp av olika produkter, både livsmedel och produkter till kontoret.
Mångfald
Mångfald i alla former bidrar till en bra dynamik i gruppen, därför strävar Csam Health efter mångfald på så många plan som möjligt. Uppdelningen på företaget är idag 20% kvinnor och 80% män, men Csam Health hoppas att bli fler och uppmuntra att tjejer och kvinnor söker deras tjänster.

Bland kollegorna på Csam Health finns det flera som är utlandsfödda och med sina erfarenheter och bakgrunder bidrar till företagets bästa. Här finns bland annat anställda från, Sri Lanka, Irak, Libanon, Rumänien och Kroatien mm. 

Personlig utveckling

Hos Csam Health jobbar de aktivt med personliga utveckling hos de anställda på olika plan, bland annat genom konceptet Golden Card där varje medarbetare får ett visst antal timmar avsatt för personlig utveckling. 

För att skapa en bra mix där alla involverade utvecklas och sprider kunskap fördelas utvecklarna i olika team där det finns en bra mix av både juniora och seniora, där båda parter kan lära av varandra. Nyanställda på företaget får också en mentor som stöttar vid introduktionen och finns tillgänglig för den nyanställda i det dagliga arbetet. 

Kontoret

CSAMs kontor
CSAMs kontor ligger på 5:e våningen på Sankt Eriksgatan 5 i centrala Göteborg, bara ett stenkast från Lilla Bommen och Göteborgs Opera. Här sitter samtliga 65 anställda som jobbar inom affärsområdet public service och arbetar som utvecklare, testare, projektledare och supporttekniker m.m. 

Kontoret är nyligen renoverat och uppbyggt som ett öppet landskap med flertal konferensrum och telefonrum. Här finns också en härlig terrass med fin utsikt över stadens takåsar, hamnen och operan. 

Bland de anställda är det blandat av de som har med sig matlådor hemifrån, de som köper med sig mat tillbaka till kontoret och de som går ut och äter på stan. Grannresturangen Takame och Operans restaurang är stora favoriter på lunchen.
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.