Job listing cover image

Erfaren backend-utvecklare sökes till ambitiöst företag

D

DotNet Mentor

IT-tjänsterSe andra roller på DotNet Mentor
Göteborg, Första Långgatan 22 • 0-1 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Mikael EgnérDotNet Mentor
0707-493603
Bli en del av DotNet Mentor, ett företag specialiserat på IT-arkitektur och systemutveckling. Vi söker en ambitiös backend-utvecklare med kunskaper inom Docker, Git och objektorienterad programmering. Ta chansen att utvecklas och arbeta med moderna teknologier.
DotNet Mentor är ett företag som arbetar med att erbjuda konsulttjänster inom IT-arkitektur och systemutveckling, med fokus på .NET och webb-utveckling. Genom att kombinera djupgående specialistkompetens med ett starkt engagemang för kundernas behov, skapar och underhåller de högkvalitativa mjukvaruprodukter som möter kundernas specifika krav. DotNet Mentor söker nu en erfaren backend-utvecklare med minst 5 års erfarenhet och kompetens inom Docker.

Ditt jobb på DotNet Mentor

Team

Team member
William
Fullstack-utvecklare
Candidate
Du?
Backend-utvecklare
Team member
Fredrik
Backend-utvecklare
Team member
Agnes
Fullstack-utvecklare
Team member
Viktor
Backend-utvecklare
Team member
Victor
Frontend-utvecklare
Som anställd hos DotNet Mentor kommer du att arbeta som konsult och ha möjlighet att jobba både internt och hos externa kunder. Vi har spännande projekt internt där vi kan påverka bemanningen, men vårt mål är att hitta externa kunder att samarbeta med.Vi ser fram emot att få dig som en del av vårt team och hjälpa dig att utvecklas inom ditt område.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas som backend-utvecklare hos DotNet Mentor är det viktigt med erfaranhet av arkitektur, C# eller Node, databaser och API:er. God svenska i tal och skrift är viktigt.
Personliga egenskaper
På DotNet Mentor får du möjlighet att utvecklas och växa i din roll som backend-utvecklare. Vi söker dig som är ambitiös, analytisk och ansvarstagande. Du är lösningsorienterad och trivs med att hitta innovativa lösningar på tekniska utmaningar. Här får du den tid och det utrymme du behöver för att lära dig nya tekniker och utvecklas i ditt arbete. Vi erbjuder också möjligheter att delta i utvecklarkonferenser runt om i världen och att jobba nära seniora utvecklare för att lära och växa tillsammans. Kom och bli en del av vårt team.
Intresserad av tjänsten?
D

DotNet Mentor - Göteborg

dotnetmentor.se

Jobba på DotNet Mentor

Grundaren och utvecklaren Mikael berättar hur det är att jobba på DotNet Mentor!

Personlig utveckling

Alla anställda på DotNet Mentor får den tid och utrymme som behövs för att kunna utvecklas i sitt arbete. Detta görs genom att man får läsa in sig på nya tekniker inför nya uppdrag och gå webbaserade utbildningar som bekostas av företaget. DotNet Mentor har har regelbundna "knowledge share"-sessioner där vi delar med oss av erfarenheter. Dessutom åker DotNet på olika utvecklarkonferenser runt om i världen, som Berlin, Island och New York, där syftet är att både utvecklas och lära sig men också att ha roligt tillsammans som team. Nyanställda på företaget tas väl hand om från start och får gå jämte och jobba nära ihop med seniora utvecklare för att lära sig och komma in på företaget. Här finns ingen stor press på att man själv skall leverera i projekten direkt utan man tar det i en bekväm takt där avstämningar görs regelbundet.

Arbetsplatsen

Dotnet mentor skylt
DotNet Mentors kontor ligger på 7:e våningen i ett kontorskomplex på Första Långgatan 22 i centrala Göteborg. Här sitter åtta anställda, som alla jobbar som utvecklare, i en ljus och luftig kontorslokal med fantastisk utsikt över både staden och Göteborgs hamn. De delar kontor med två andra företag och prioriterar att stämning och den gemensamma kontorskulturen är positiv och inkluderande.Närheten till Järntorget ger möjligheten till förbindelser med kollektivtrafiken över hela stan vilket gör det enkelt att ta sig till och från kontoret. Bara en gata ner ligger Andra Långgatan som är full med bra lunchrestauranger för ute luncher eller för att köpa med sig mat tillbaka till kontoret. Förutom de annars gemensamma frukostarna och luncherna spelas det en hel del pingismatcher under dagarna.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Mikael EgnérDotNet Mentor
0707-493603