Erfaren Azure-specialist till företag inom AI och IT

A

Aixia

IT-tjänster och IT-konsulttjänster
Mölndal, Taljegårdsgatan 11 • 1-4 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
Är du en passionerad och erfaren Azure-specialist med ett starkt intresse för AI? Bli en del av en dynamisk och inspirerande arbetsplats där du får driva förbättringar inom Microsoft Azure, både i vår egen och i våra kunders miljöer.
Aixia består av ett team specialister engagerade i att bygga en bättre digital framtid. Genom vår expertis inom AI, klienthantering, hosting och digital transformation, erbjuder vi lösningar som ger konkret affärsnytta. Nu söker vi dig – en specialist på Azure som strävar efter att kontinuerligt lära dig mer.

Ditt jobb på Aixia

Team

Team member
Daniel
System Consultant
Team member
Marcus
MSP admin & system consultant
Candidate
Du?
Azure- specialist
Team member
Daniel
Technical Projekt Manager
Som Azure-specialist kommer du att hantera komplexa problem och driva förbättringar i Microsoft Azure, både i våra egna och i våra kunders miljöer. Din roll inkluderar hantering av områden och produkter inom Governance, Security, Identity, Infrastructure as Code, IaaS, PaaS, SaaS, Networking och säkerhet. Du kommer även att delta i och driva kundprojekt, samt utföra konsultuppdrag direkt hos kunden. Dessutom bidrar du till utvecklingen och förbättringen av våra Azure AI-tjänster.Du blir en del av infrastruktur- och AI-teamet där du bland annat gör sällskap med kollegor som Marcus, Daniel A och Daniel N.På Aixia får du inte bara jobba med det senaste inom AI och IT, utan du blir också en del av en gemenskap där dina drömmar och ambitioner tas på allvar. Vi är en modern arbetsplats med flexibelt arbetssätt. Här jobbar du utifrån dina premisser men vi ser till att det är roligt att komma in till kontoret.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att passa i rollen behöver du ha både några års erfarenhet och djup kunskap inom Azure och relaterade fält. Din tekniska bredd spänner över områden som Cloud-migreringar, Windows Server, Active Directory (AD), SQL, samt transitions- och transformationsprojekt. Du behärskar även flytande svenska i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för både Azure och AI, och ett sug efter att lära dig ännu mer. Du har lätt för att kommunicera med andra och gillar att jobba i team. Du är också självgående, tar ansvar för resultat och har ett metodiskt arbetssätt. Om du dessutom föredrar att jobba i en inspirerande miljö på en arbetsplats som värnar om din utveckling, kan du mycket väl vara vår nya Azure-specialist.
Intresserad av tjänsten?
A

Aixia - Mölndal

www.aixia.se/

Personlig utveckling

Aixia har en tydlig inriktning på personlig utveckling och är en perfekt plats att bygga ditt cv på. Varje månad arrangeras en "Learn and Get Lunch" , där medarbetare får en kostnadsfri lunch samtidigt som de deltar i utbildningssessioner inom kommunikation, försäljning, konsultmetodik och företagskultur. Syftet är att förbättra anställdas kompetenser både som konsulter och kollegor. Som anställd hos oss har du två fasta utvecklingssamtal per år. Då sätter vi personliga och professionella mål, både på kort och lång sikt. Dessa mål följs upp sex månader senare för att säkerställa din fortsatta utveckling hos oss.

Det här sticker ut med oss

På Aixia bryter vi ny mark inom AI och skapar lösningar som ger verklig affärsnytta. Ett exempel på detta är vårt samarbete med hantverksbryggeriet Ocean. Med hjälp av AI skapade vi ”Yes AI Can”, en folköl på 2,8%. Ölen är resultatet av en kombination av Oceanbryggeriets kompletta receptarkiv och detaljerad försäljningsdata för varje ölsort. Även etiketten är AI-designad, inspirerad av tidigare etiketter. Projektet visar på AI:s mångsidighet och hur det kan revolutionera även traditionella områden som ölbryggning.

Arbetsplatsen

Du hittar Aixias kontor på Taljegårdsgatan 11 i Mölndal, som är beläget i området Åbro. Kontoret har en blandning av separata kontorsrum och öppna kontorslandskap. Det är ett bra läge med närhet till trafikleder, kollektivtrafik och restauranger. Fastigheten har nära till både E6 och Söderleden, samt goda allmänna kommunikationer och gång- och cykelvägar. Du som tar bilen har parkeringsmöjligheter alldeles utanför dörren.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86