Job listing cover image

AUTOSAR-expert till framgångsrikt techbolag

S

SystemWeaver

IT-tjänster och IT-konsulttjänsterSe andra roller på SystemWeaver
Utan krav på svenska
Göteborg, Fabriksgatan 2 • 0-2 distansdagar
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86
AUTOSAR-expert till mindre bolag med stora kunder. På SystemWeaver blir du en del av ett expanderande och passionerat team där du kommer att befinna dig i den optimala knutpunkten mellan kundprojekt och intern produktstrategi.
SystemWeaver är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Med vår ledande mjukvara servar vi både svenska och internationella kunder i utvecklingen av nästa generations fordon, oavsett om det handlar om personbilar, lastbilar, bussar eller byggmaskiner. Nu letar SystemWeaver (även känt som Systemite) efter dig – en expert inom AUTOSAR (CP & AP) som vill vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.

Ditt jobb på SystemWeaver

Team

Team member
Jan
Senior Application Expert
Candidate
Du?
AUTOSAR Expert
Team member
Ramya
Application Developer
Team member
Jacob
Application Expert
Team member
Magnus
VP Expert Services
Team member
Anders
Product Owner
I rollen kommer du främst att ansvara för att implementera och optimera AUTOSAR-lösningar i enlighet med kunders unika behov och arbetsmetoder. Du kommer samarbeta nära teamet inom produktstrategi och utveckling för att säkerställa att SystemWeaver fortsätter att vara det mest framstående verktyget på marknaden. Din expertis kommer att vara avgörande för att stödja bolagets kunders projekt och påskynda deras framsteg.Dina närmaste kollegor utgörs av ett team av erfarna experter inom en rad olika områden. Du kommer att ha ett nära samarbete med hela organisationen, där fokus ligger på SystemWeaver's kärnprodukt och hur bolaget kan fortsätta att utveckla och förbättra den.Se fram emot en dynamisk roll där du har möjligheten att arbeta nära flera ledande globala kunder, med fokus på att leverera experttjänster från Göteborgs högsta kontorsbyggnad.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
För att passa i rollen behöver du ha jobbat inom AUTOSAR (både klassisk och adaptiv) och ha minst fem års erfarenhet av liknande arbete. Du har god förståelse för arkitekturarbete och processen för programvaruutveckling inom branschen. Tidigare erfarenhet från SystemWeaver är mycket uppskattad men inte ett krav. Du har goda kunskaper i engelska, och erfarenhet från programmeringsspråk som Python, XML och .NET/C# är mycket användbart.
Personliga egenskaper
Vi söker dig med strategiskt tänkande, som har en skarp blick för detaljer och som trivs med att arbeta i team. Du ser möjligheter i allt och drivs av en passion att ständigt förbättra och optimera. Din drivkraft att vara med och forma framtidens fordon gör dig till en idealisk kandidat för den här rollen.
Intresserad av tjänsten?
S

SystemWeaver - Göteborg

systemweaver.com/

Jobba på SystemWeaver

Jan och Elmira berättar hur det är att jobba på SystemWeaver!

Hållbarhet

Miljöval
SystemWeaver har miljötänket integrerat i verksamheten. Kontorsdriften karakteriseras av klimatsmart energianvändning och tågresor prioriteras inom Sverige för att reducera koldioxidavtrycket. Källsortering och återanvändning av resurser är centrala aspekter av den dagliga verksamheten, med målet att ständigt minska bolagets miljöpåverkan. Kontorshotellet Citygate, som SystemWeaver kommer flytta in i vid årsskiftet, är certifierat enligt både WELL och den högsta nivån i LEED. Dessutom drivs byggnaden till 100 procent med lokal, förnybar el från solcellsparken i Utby.
Mångfald
På SystemWeaver är arbetsplatsen inriktad på att vara inkluderande med en representation av mångfald. På Experts Services-avdelningen är tre av åtta kvinnor och på hela bolaget är sex av 30 kvinnliga medarbetare. Det finns en tydlig vilja från bolaget att få en mer jämställd fördelning.Förutom Sverige inkluderar personalstyrkan medarbetare från Indien, Iran och Syrien. På SystemWeaver är svenska inte ett krav, vilket öppnar dörrar för en ännu mer diversifierad grupp av medarbetare.

Personlig utveckling

SystemWeaver är inte bara en arbetsplats utan även en plats där du kan uppleva både personlig och professionell tillväxt. Nyanställda har möjlighet att samarbeta med erfarna kollegor, vilket gynnar kunskapsöverföring och samarbete. Det som gör din erfarenhet hos SystemWeaver unik är möjligheten att arbeta i ett kompakt team samtidigt som du får chansen att interagera med stora globala kunder. Dessutom finns det stora möjligheter att växa in i nya roller inom företaget.

Det här sticker ut med oss

SystemWeaver är ett Göteborgsbolag där 30 personer samlas runt en och samma produkt. Men trots sin blygsamma storlek jobbar bolaget med några av världens mest inflytelserika företag. Som anställd ingår du i en spännande och dynamisk atmosfär där innovation är nyckeln till framgång. Samtidigt skapar företaget en trygg arbetsplats med stabila investerare och där grundarna fortfarande är en del av resan.

Arbetsplatsen

SystemWeavers 30 medarbetare sitter på 23:e våningen i Citygate – Nordens största kontorshus. Byggnaden ligger i området Gårda i Göteborg. Här får du bland annat tillgång till restaurang, café, gym och cykelhotell.Citygate är strategiskt placerad vid E6:an och med bil tar du dig snabbt till allt i Göteborg med omnejd. För dig som reser med buss är närmsta hållplats Vagnhallen Gårda. Även spårvagn är ett bra resealternativ, med närliggande hållplatser som Ullevi Norra och Svingeln.
IntresseanmälanAnsökningar till den här tjänsten hanteras löpande. Starta med en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Kontaktperson
profile picture
Gustav ZellmanMereo Talent
031-363 27 86