Applikationsspecialist till fartfyllt bolag

Hedin IT

IT-tjänster
Se andra roller på Hedin IT
Mölndal, Betagatan 2 • 0 distansdagar
Mölndal, Betagatan 2
0-0 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
Erfaren CRM-expert med erfarenhet inom automotive till en av Göteborgs största koncerner. Bli en del av teamet som erbjuder den bästa digitala upplevelsen till interna kunder i både Sverige och Europa.
Hedin IT är verksamheten som bistår hela Hedinkoncernen med digitala tjänster som support, drift och systemutveckling och formar hur hela koncernen arbetar med IT. Nu söker det flera duktiga applikationsspecialister med bra koll på CRM och Dynamics som vill arbete med moderna teknologier i en bransch som befinner sig i en föränderlig tid där digitaliseringen verkligen tagit fart.

Ditt jobb på Hedin IT

I den här rollen kommer du vara med och leda implementationen av Dynamics CRM och jobba med olika konfigureringar, ramverk och processer. I stora drag kan man säga att du kommer projektleda hela kedjan genom att vara med och identifiera olika verksamhets behov för att sedan anpassa systene efter dessa behov. Detta innebär bland annat att du arbetar med design och användarförståelse på olika plan.

Som applikationsspecialist hos Hedin IT kommer du tillhöra CRM-teamet, som i dagsläget består av 6 erfarna CRM profiler, de flesta placerade här i Sverige men med två individer placerade i Holland. Tillsammans kommer ni agera som bron mellan verksamheten och affärssystemet. Head of CRM Anders och Technical CRM Manager Linus är två av de som kommer välkomna dig till Hedin IT när du börjar. Utöver dem ingår också Helen, Hans, Andy och Jack i ditt team.

Det här sticker ut med oss

Stort kunskapsutbyte
Hedin IT är idag en av Göteborgs största koncerner. De många medarbetarna ger utrymme för kunskapsutbyte och chansen att prova på många olika typer av projekt. Bolaget jobbar med nyutveckling och nyttjar en modern teknikstack så du kan se fram emot en utvecklande tid där du har stora möjligheter att växa.

Förmåner

Försäkring
Som anställd hos Hedin IT täcks du av de försäkringar som ingår i kollektivavtalet.
Mentorskap
Mentorskap är en naturlig del i onboardningprocessen för nyanställda hos Hedin IT.
Parkering
För dig som kör bil till jobbet finns kostnadsfri parkering utanför kontoret.
Cykelparkering
Cyklar du till jobbet kan du parkera cykeln utanför kontoret.
Kollektivavtal
Hedin IT är kollektivavtalsanslutna via Unionen.
Utbildningsplan
Hos Hedin IT har du en generös utbildningsbudget som kan nyttjas av samtliga anställda. Hur, när och i vilket omfång man vill utbilda sig diskuteras vid löpande medarbetarsamtal.
Friskvårdsbidrag
Hos Hedin IT har du ett friskvårdsbidrag på 3500 kr.
Dusch på kontoret
Det finns möjlighet att duscha på kontoret för den som behöver.

Du som söker

Kompetenser
För att lyckas i den här rollen bör du har några års erfarenhet som applikationsspecialist inom CRM-system och goda erfarenheter av Microsoft Dynamics. Kommer du dessutom med erfarenhet från automotive och internationella bolag och marknader är du rätt person för rollen. För den här rollen använder du både svenska och engelska, i tal och skrift, så du bör vara bekväm med båda språken på en högre arbetsrelaterad nivå.
Personliga egenskaper
Med en god samarbets- och kommunikationsförmåga kombinerat med egenskaper som omtänksam, öppen och ödmjuk kommer du platsa bra in hos Hedin IT.
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!

Hedin IT - Mölndal

hedinit.se

Jobba på Hedin IT

Nicklas och Jonas berättar hur det är att jobba på Hedin IT!

Hållbarhet

Miljöval
Hos Hedin IT och hela Hedin som koncern arbetar de aktivt med att minska sin miljöpåverkan och utgår mest från de väsentliga områden som de har identifierat. De mest miljöpåverkande aktiviteterna i verksamheten är främst kopplade till energianvändning, transporter, hantering av farligt avfall och avfallsfraktioner samt kemikaliehantering. För att minska sin miljöpåverkan arbetar de förebyggande med utbildning av sina anställda tillsammans med tydliga och dokumenterade rutiner.
Mångfald
I dagsläget består Hedin IT, åtminstone bland utvecklare, till stor majoritet av män, något som man tycker är tråkigt men som är nästintill oundvikligt då bristen på tjejer inom tech branschen är stor. Företaget i sin helhet har dock en större bredd då andra avdelningar annat marknad och service desk har en stor majoritet tjejer. Generellt om man ser till branschen i stort har Hedin IT en okej mix. Blandningen av ålder och ursprung på företaget är bättre och representerar ett bredare mångfald, med flera etniciteter representerade och ett åldersspann som sträcker sig från 20 år och upp till 60 år.

Personlig utveckling

Hos Hedin IT vill de verkligen se sina egna anställda utvecklas och försöker alltid ge dem de bästa förutsättningarna för det. Det finns en generös budget och obegränsade möjligheter till utveckling genom bland annat kurser och utbildningar, både online och på plats, inom bland annat utveckling, projektledning och liknande. De låter ofta sina anställda själva driva sin utveckling och generellt sätt får man de utvecklingsmöjligheter som man önskar och ber om.

Onboardningsprocesser för nyanställda är ett givet moment hos Hedin IT och där är mentorskap en självklar del av processen. En lämplig senior mentor tilldelas alla nyanställda och följer och stöttar under den första tiden. I de flesta projekt prioriteras parprogrammering och alla placeras dessutom i väl valda team som matchar ens kompetenser. Att man jobbar tajt tillsammans med liknande profiler är optimalt för att de anställda alltid ska känna att de kan få den stöttning eller hjälp de behöver.

Kontoret

Hedin ITs nybyggda huvudkontor ligger på Betagatan 2 i Mölndal, söder om Göteborg. Här kommer flera av koncernen Hedin Mobility Groups bolag och administrativa verksamheter samlas och jobba med bland annat inom IT, support, drift och systemutveckling. Huvudkontoret är nästan 15 000 m² stort och rymmer bland annat kontor, konferenslokaler, restaurang och café, padelhall, loungeytor, gym och gruppträningslokaler. 

För dig som kör bil till jobbet ligger kontoret lätt tillgängligt från de större vägarna runt Göteborg. Åker du hellre kollektivt går det flera bussar i närområdet som tar dig till knutpunkter som Marklandsgatan, Mölndal Centrum och Heden i centrala Göteborg på 15-30 minuter. Parkering för både cykel och bil finns tillgängligt utanför kontoret.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.