Job listing cover image

Applikationsutvecklare i kundnära roll till produktbolag

S

SystemWeaver

IT-tjänster och IT-konsulttjänsterSe andra roller på SystemWeaver
Göteborg, Fabriksgatan 2 • 0-2 distansdagar
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu
Vill du jobba i tät dialog med både kunder och kollegor på ett mindre bolag med stora kunder? Bli en del av ett engagerat team där du kommer att befinna dig i den optimala knutpunkten mellan kundprojekt och intern produktstrategi.
SystemWeaver (tidigare Systemite) är ett företag som skapar innovativa lösningar för att utveckla framtidens mjukvarudefinierade fordon. Nu letar vi efter dig – en nyfiken applikationsutvecklare med koll på programmering som vill vara med och leda designen av framtidens fordonssystem och mjukvara.

Ditt jobb på SystemWeaver

Team

Team member
Magnus
VP Expert Services
Candidate
Du?
Application Expert
Team member
Ramya
Application Developer
Team member
Elmira
Cybersecurity Engineer
Team member
Peter
Senior Business Consultant
Team member
Anders
Product Owner
Som applikationsutvecklare kommer du få analysera och utveckla olika komponenter i lösningar som stödjer kundens processer. Din centrala uppgift blir att hands-on implementera skript för att skapa anpassningsbara vyer, inklusive tabeller, grafer, diagram och rapporter. Dessa vyer är designade för att på ett effektivt sätt hantera och visa data som möter kundens specifika behov under projektets gång.Dina närmaste kollegor består av ett team experter inom en rad olika områden. Du kommer att ha ett nära samarbete med hela organisationen, där fokus ligger på SystemWeaver's kärnprodukt och hur bolaget kan fortsätta att utveckla och förbättra den.Se fram emot en dynamisk roll där du har möjligheten att arbeta nära flera ledande globala kunder, med fokus på att leverera experttjänster från Göteborgs högsta kontorsbyggnad.

Förmåner

Du som söker

Kompetenser
Vi ser helst att du har ett par års erfarenhet som applikationsutvecklare eller liknande. Alternativt att du kommer direkt från relevant utbildning men har jobbat i en kundnära roll tidigare. Du har bra förståelse för programmering och kan formulera lösningar på ett problem som en algoritm eller ett skript. Vi ser också att du har goda kunskaper i det engelska språket.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är nyfiken och har lätt för att ta till dig nya koncept. Du är en social person som drivs av att skapa välfungerande lösningar tillsammans med kunder och kollegor, och du har ett genuint intresse för programmering.
Intresserad av tjänsten?
S

SystemWeaver - Göteborg

systemweaver.com/

Jobba på SystemWeaver

Jan och Elmira berättar hur det är att jobba på SystemWeaver!

Hållbarhet

Miljöval
SystemWeaver har miljötänket integrerat i verksamheten. Kontorsdriften karakteriseras av klimatsmart energianvändning och tågresor prioriteras inom Sverige för att reducera koldioxidavtrycket. Källsortering och återanvändning av resurser är centrala aspekter av den dagliga verksamheten, med målet att ständigt minska bolagets miljöpåverkan. Kontorshotellet Citygate, som SystemWeaver kommer flytta in i vid årsskiftet, är certifierat enligt både WELL och den högsta nivån i LEED. Dessutom drivs byggnaden till 100 procent med lokal, förnybar el från solcellsparken i Utby.
Mångfald
På SystemWeaver är arbetsplatsen inriktad på att vara inkluderande med en representation av mångfald. På Experts Services-avdelningen är tre av åtta kvinnor och på hela bolaget är sex av 30 kvinnliga medarbetare. Det finns en tydlig vilja från bolaget att få en mer jämställd fördelning.Förutom Sverige inkluderar personalstyrkan medarbetare från Indien, Iran och Syrien. På SystemWeaver är svenska inte ett krav, vilket öppnar dörrar för en ännu mer diversifierad grupp av medarbetare.

Personlig utveckling

SystemWeaver är inte bara en arbetsplats utan även en plats där du kan uppleva både personlig och professionell tillväxt. Nyanställda har möjlighet att samarbeta med erfarna kollegor, vilket gynnar kunskapsöverföring och samarbete. Det som gör din erfarenhet hos SystemWeaver unik är möjligheten att arbeta i ett kompakt team samtidigt som du får chansen att interagera med stora globala kunder. Dessutom finns det stora möjligheter att växa in i nya roller inom företaget.

Det här sticker ut med oss

SystemWeaver är ett Göteborgsbolag där 30 personer samlas runt en och samma produkt. Men trots sin blygsamma storlek jobbar bolaget med några av världens mest inflytelserika företag. Som anställd ingår du i en spännande och dynamisk atmosfär där innovation är nyckeln till framgång. Samtidigt skapar företaget en trygg arbetsplats med stabila investerare och där grundarna fortfarande är en del av resan.

Arbetsplatsen

SystemWeavers 30 medarbetare sitter på 23:e våningen i Citygate – Nordens största kontorshus. Byggnaden ligger i området Gårda i Göteborg. Här får du bland annat tillgång till restaurang, café, gym och cykelhotell.Citygate är strategiskt placerad vid E6:an och med bil tar du dig snabbt till allt i Göteborg med omnejd. För dig som reser med buss är närmsta hållplats Vagnhallen Gårda. Även spårvagn är ett bra resealternativ, med närliggande hållplatser som Ullevi Norra och Svingeln.
Ej aktiv
Denna tjänst är inte möjlig att söka nu