AI managementkonsult

Logotyp Smartr

Smartr

Datastrategi och AISmartr.se
Utan krav på svenska
Göteborg, Vallgatan 3 • 0-3 distansdagar
Göteborg, Vallgatan 3
0-3 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Smartr

Utvecklaren och dataanalytikern Erika och AI utvecklaren Fredrik berättar hur det är att jobba på Smartr!

Hållbarhet

Samhällsnytta
Smartr arbetar med hållbar och etisk AI som hjälper företag och organisationer att hantera och använda data på ett värdeskapande och ansvarsfullt sätt. De utforskar AI utifrån ekonomiska, sociala och miljömässiga perspektiv i hopp om att vara en positiv kraft i samhälle.

Detta görs genom att arbeta med flera olika projekt som på ett eller annat sätt gör nytta för samhället:
  • Delaktiga i projektet E-nav som minskar fraktfartygs påverkan på miljön.
  • Samarbetar med företag som aktivt jobbar med att öka antalet kvinnor i tech branschen.
Miljöval
Smartr gör flera olika miljöval för att främja sitt hållbarhetsarbete. De källsorterar på kontoret och har en policy om att göra alla typer av resor med tåg, buss, spårvagn, cykel eller till fots. De försäkrar sig också om att de har ett miljötänk när de gör sociala aktiviteter, både på och utanför jobbet, och när de köper in produkter eller tjänster till företaget.

Agenda 2030 är starkt integrerad i Smartrs arbete för att skapa en förståelse, struktur och en konkret plan för deras hållbarhetsarbete. De lägger lite extra fokus vid sju av FNs globala mål.

Dessutom är Smartr stolta medlemmar i CSR Västsverige, ett nätverk för hållbar nätverksutveckling som hjälper företag och verksamheter att utveckla ett långsiktigt och värdeskapande hållbarhetsarbete. 
Mångfald
Smartr strävar mot en bra mix av kön bland sina anställda. De utbildar sig kring jämställdhet och försöker vara en positiv kraft genom att ha interna diskussioner och genom att samarbeta med olika organisationer med liknande mål, som exempelvis Women in Tech. För att försäkra en bra mix av kön på företaget är jämställdhet högt prioriterad i alla rekryteringar.

Personlig utveckling

Nya anställda tilldelas en mentor som stöd vars fokus blir att hjälpa till och navigera arbetet samt hjälpa till att svara på frågor relaterade till projekten under den anställdes första tid på företaget. Mentorn är vanligtvis en erfaren person som jobbar med liknande projekt som den anställde.

Kontoret

Kontoret hos Smartr
Smartrs kontor ligger på andra våningen på Vallgatan 3 i centrala Göteborg, med fin utsikt över torget på Magasinsgatan. Läget gör det enkelt att ta sig till kontoret och till olika delar av stan till fots, med cykel eller med kollektivtrafik som spårvagn och buss.

Kontorets layout är ett öppet co-working space med flexibla sittplatser, konferensrum och flera gemensamma ytor perfekta för både raster och för kontors AWs. Det är en rymlig lokal med högt i tak och stora fönster som gör kontoret luftigt, ljust och bekvämt. De delar kontoret med sina systerbolag inom data/AI. Totalt är det 40 personer som sitter på kontoret, varav 11 som jobbar på Smartr.

Hos Smartr är lunchen en favorittid på dagen eftersom det är då de får sitta ner tillsammans och prata och ha det trevligt. Detta görs antingen över medhavd mat hemifrån eller som de köpt från något av alla trevliga ställen närområdet. Några av Smartrs lunchfavoriter är Jinx, Wrapped, Jos och Brewers beer bar.
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.