Teknisk innesäljare till växande miljöteknikbolag

Norditek

Mobila lösningar för återvinning
Askim, Stora Åvägen 21 • 0-1 distansdagar
Askim, Stora Åvägen 21
0-1 distansdagar
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.
På Norditek blir du del av en entreprenöriell och utvecklande atmosfär där alla jobbar för en ökad cirkulär materialhantering i samhället.
Norditek är miljöteknikbolaget med över 600 sålda maskiner i Sverige. Företaget säljer, leasar och hyr ut krossar, sorteringsverk och egenutvecklade maskiner som på ett ekonomiskt och effektivt sätt återvinner och omvandlar material till säljbara produkter. 
Nu söker Norditek dig – en teknisk innesäljare som drivs av att bygga relationer och som vill hänga med på resan mot ett cirkulärt samhälle. 

Ditt jobb på Norditek

Bilder på arbetsteamet på Norditek
Du kommer ha ett nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer där du agerar stöd i försäljningsprocessen. Här ansvarar du för hela resan – från den första kundkontakten till ett ordererkännande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att jobba med offerter, layouter/förslag, kalkyler/priser, CRM-system, lager- och leveransstatus. Då rollen är ny kommer du tillsammans med dina kollegor få ansvara för att utforma rollen. Genom din struktur och din goda känsla för service minimerar du ledtider och skapar effektivare projekt, och i slutändan nöjdare kunder.

Som teknisk innesäljare blir du del av säljteamet med du kan räkna med att jobba nära samtliga kollegor på företaget. Du rapporterar till Daniel som är VD och du kommer även arbeta i nära samarbete med Emanuel på Eftermarknad.
Du jobbar på plats på kontoret i Göteborg med möjlighet till remote-arbete. Inom en 2-årsperiod kommer kontoret att ligga söder om Kungsbacka för att ge möjlighet åt kunderna att vara mer delaktiga i projekten.

Det här sticker ut med oss

Norditek på mässa
Aktiviteter som stärker vi:et
För att bibehålla den starka Vi-känslan i företaget arrangerar Norditek varje år kickoffer till olika överraskningsresemål – så kallade Secret Escapes. I fjol gick färden till Käringön där medarbetarna deltog i aktiviteter i ren västkustskanda. Dessutom kan du som jobbar på Norditek räkna med gemensamma middagar, mässor och After Works.

Förmåner

Frukost
Frukost varje vardag för den som vill. 
Frukt
Fruktkorg finns tillgängligt på kontoret.
Försäkring
Försäkringar motsvarande kollektivavtal. Sjukförsäkring finns.
Parkering
Gratis parkering finns i anslutning till byggnaden.
Resor
Resor förekommer i form av mässor och årliga kickoffer. 
Cykelparkering
Cykelparkering finns i anslutning till byggnaden. 
Laddstolpe för elbil
Tillgång till laddstolpe för elbil finns. 
Friskvårdsbidrag
Medarbetare får ett friskvårdsbidrag på 5000 kronor.
Träning på jobbet
Tillgång till gym på kontoret. Händer även att medarbetare tränar tillsammans.
Dusch på kontoret
Dusch finns tillgängligt på kontoret.

Du som söker

Kompetenser
För att passa i rollen behöver du ha erfarenhet av försäljning eller service från en teknisk miljö. Du har jobbat i en kundorienterad roll, helst mot försäljning och i en entreprenöriell miljö. Det är bra om du har fått ta eget ansvar med tydliga deadlines i en tidigare anställning. Ännu bättre om du dessutom har erfarenhet från produkt-/komponentsidan och/eller maskinsidan.
Norditek ser gärna att du är duktig i officepaketet, att du har B-körtkort och att du behärskar svenska och engelska obehindrat.
Personliga egenskaper
Är du en proaktiv person som gillar ordning och reda? Har du god känsla för service och lätt för att få med dig människor? Toppen! Då kan du absolut vara Norditeks nya tekniska innesäljare. 
Passar du på beskrivningen men det är någonting du undrar? Vi hjälper dig!

Norditek - Göteborg

norditek.se

Jobba på Norditek

Philip berättar hur det är att jobba på Norditek!

Hållbarhet

Samhällsnytta
Norditek jobbar ständigt mot att utveckla nya och bättre materialåtervinningslösningar som skapar nytta både miljömässigt och ekonomiskt. Genom en ökad återvinningsgrad i samhället minskar människans framställning av nya material.
Miljöval
Allt Norditek gör handlar i grunden om att cirkulera material, något som skapar konkret och direkt miljönytta. Företaget hjälper kunder att separera och återvinna alltifrån små icke-magnetiska partiklar till stora schaktmassor från infrastrukturprojekt. Här ser man varje nytt problem som en ny möjlighet att göra samhället mer cirkulärt.

Utöver detta har Norditek riktlinjer för inköp av miljöanpassade produkter och tjänster samt en elpolicy för sina tjänstebilar.
Mångfald
Verksamheten består idag av 14 medarbetare där två av dessa är kvinnor. Norditek inser att det finns en utmaning i branschen när det kommer till att locka till sig medarbetare som kan representera en större mångfald. Det finns en vilja att göra skillnad på den planen, och därför har man vid varje rekrytering gör en avvägning av hur gruppen som helhet kan utvecklas ur ett mångfaldsperspektiv. 

Personlig utveckling

Norditek har regelbundna medarbetarsamtal där den som vill har möjlighet att sätta upp nya utvecklingsmål och fortbilda sig. Då företaget ständigt växer finns stora möjligheter att växa in i nya roller. 

För den nyanställde finns internutbildningar där man har möjlighet att lära sig företagets maskiner och lösningar.

Kontoret

Arkipelagen två män i gemensamt utrymme
Norditeks Göteborgskontor håller till i Arkipelagen företagscenter i Sisjön. Här sitter fyra medarbetare – Daniel, Emanuel, Philip och Simon – i personliga kontorsrum intill varandra. Det finns också diverse gemensamma utrymmen att boka, som coworking spaces och konferensrum.
Frukost serveras varje vardag och du har också tillgång till massage, motionsrum och schemalagda motionspass.

På Arkipelagen finns både en intern restaurang och gemensam lunchmatsal med möjlighet att värma medtagen lunchlåda. Företagscentret arrangerar även regelbundna after works. 

Det enklaste sättet att ta sig till Arkipelagen är via bil, buss, eller cykel. Fri parkering finns utanför byggnaden.
Prioriterad ansökan
Då företaget är i direkt behov av denna kompetens hanteras ansökan omgående utan urvalsprocess. Gör en anonym lönematchning för att se om dina och företagets förväntningar är kompatibla.