Apputvecklare

Intunio logo

Intunio

Utveckling och digital designIntunio.se
Se andra roller på Intunio
Göteborg, Korsgatan 24 • 0-1 distansdagar
Göteborg, Korsgatan 24
0-1 distansdagar
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.

Jobba på Intunio

Medgrundaren Tobias och utvecklaren Ella berättar om hur det är att jobba på Intunio!

Hållbarhet

Samhällsnytta
Intunio eftersträvar att vara en förebild för kunder, leverantörer och anställda på bolaget genom att kontinuerligt förbättra och utveckla arbetet kring hållbarhet och företagets sociala ansvar. Målsättningen är att aktivt jobba med kunder och projekt som förbättrar livet för individer eller samhället i stort.
Miljöval
Intunio är inte 100% klimatneutrala men arbetar i stor utsträckning med att påverka och bidra till en positiv förändring. De källsorterar, väljer ekologiska produkter, ser till att inte ha något matsvinn, gör medvetna val kopplat till produktköp och försöker i den mån det är möjlighet att arbeta proaktivt.

Det klimatneutrala tänket genomsyras även i hur Intunio reser i tjänsten. De uppmuntrar till resor med kollektivtrafik eller med cykel, bland annat genom sin cykelförmån i samarbete med personalcyklar. Möten och konferenser som kräver resande görs i största mån med tåg för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt.
Mångfald
Majoriteten av de anställda på Intunio är män men ca en tredjedel är kvinnor och tillsammans representerar de flera olika etniciteter. För att främja jämställdhet inom bolaget jobbar de aktivt med att skapa en diversifierad personalgrupp, exempelvis genom sättet de skriver och annonserar nya jobb.

Personlig utveckling

I samtliga av Intunios projekt är målsättningen att jobba i upplägg där juniora och seniora anställda får jobba nära varandra. Anställningsstrategin har länge varit att anställa juniora personer med hög potential för att senare lära upp dem internt tillsammans med seniora kollegor och på så sätt få alla inblandade att utvecklas.

En stor del av målsättningen är att personer på företaget ska få möjlighet att växa in i nya roller om önskan finns från deras sida. Flera utvecklare har under åren på Intunio gått från frontend/backend över till exempelvis UX och andra har gjort tvärtom och gått från design till utveckling. I dagsläget har fyra-fem personer på Intunio gjort denna resan och det finns goda möjligheter för fler att göra det samma.

Kontoret

Kontoret Intunio
Intunios kontor ligger i hjärtat av Göteborg i ett vackert sekelskifteshus på Korsgatan 24, precis intill knutpunkten Kungsportsplatsen. Det lokala läget gör det enkelt att ta sig till och från kontoret med både buss och spårvagn. På kontoret sitter 27 stycken anställda med flera olika arbetstitlar, bland annat utvecklare, designers, HR och CTO.

Kontoret är nyrenoverat och uppbyggt som ett öppet landskap som sträcker sig över tre våningar. Renoveringen har bidragit med ett flertal fina konferens/mötesrum samt en “tyst kupé” för den som vill jobba helt ostört. Förutom det centrala läget och de fina vyerna över stan bjussar även kontoret på bland annat hängmattor, VR-hörna och vinkyl.

Precis runt hörnet från kontoret ligger Kungstorget och stans fina saluhall med trevliga lunchställen och solsäkra AW spots. Gänget på Intunio äter ofta sin lunch tillsammans och de finns både de som har med sig lunchlåda hemifrån och de som rör sig ut på gatorna för att köpa med sig lunch tillbaka till kontoret.
Framtida intresse
Rekrytering för den här tjänsten är pausad just nu, men du kan skapa en bevakning så notifierar vi dig när det blir aktuellt att söka.